×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-03-03
Bērnu žūrijas noslēgums Allažu pamatskolā

1.martā Allažu pamatskolā notika Bērnu, jauniešu un vecāku žūrijas noslēguma pasākums. Allažu pamatskola šajā bērnu lasīšanas veicināšanas pasākumā piedalās jau devīto gadu.

Šogad grāmatu lasīšanā un izvērtēšanā iesaistījās 67 eksperti – 58 skolēni un deviņi vecāki.

Aktīvāki šoreiz – pamatskolas skolēni, it īpaši 7.klase ar pieciem ekspertiem (klases audzinātāja Inguna Kalviša) un 6.klase ar septiņiem ekspertiem (klases audzinātāja Anita Jurgelāne).

Īpaši jāpiemin Asnate Mauriņa (7.klase), Airita Meļķe (7.klase), Sigita Ivanova (9.klase) un Lauma Brakša (9.klase) – šīs meitenes katra izlasīja desmit Bērnu žūrijas kolekcijas grāmatas.

Par interesantākajām grāmatām Allažu pamatskolas eksperti atzina „Lupatiņu rīts”, „Ella un draugi”, „Nindzja Timijs un nozagtie smiekli” un „Septiņas minūtes pēc pusnakts”. Vecāku žūrijas eksperti par labāko atzina Noras Ikstenas grāmatu „Mātes piens”.

Bērnu žūrijas noslēguma pasākumu šogad organizēja 9.klases skolnieces Vita Irbe un Lauma Brakša.10.martā, kad Allažu pamatskolā notiks vērienīga projekta darbu prezentācija, Vita un Lauma prezentēs šo pasākumu kā savu projekta darbu. Noslēguma pasākums izvērtās atraktīvs un interesants – eksperti minēja mīklas, pēc fragmentiem atpazina grāmatu varoņus un daiļdarbus.

Visi eksperti saņēma pateicības un balvas – magnētiņus ar Bērnu žūrijas simboliku no Latvijas Nacionālās bibliotēkas, kā arī Vitas un Laumas sarūpētas dāvaniņas.

Paldies tiem skolēniem, kuri starp mācībām, datorspēlēm un citām aktivitātēm tomēr atrada laiku grāmatai. Paldies vecākiem, kuri atbalstīja un mudināja lasīt, tā ļaujot bērniem iepazīt grāmatu lasīšanu kā aizraujošu nodarbi brīvajā laikā.

Liels paldies skolotājiem, kuri rosināja bērnus piedalīties grāmatu lasīšanā un izvērtēšanā, arī Laumai Brakšai un Vitai Irbei par pasākuma organizēšanu.

Informāciju sagatavoja:
Bērnu žūrijas koordinatore Allažu pamatskolā
Indra Puķe


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi