×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-03-03
Pasākums „100. diena skolā” Allažu pamatskolā

Allažu pamatskolā jau otro gadu notiek pasākums „100. diena skolā”, kur pirmklasnieki tāpat kā Saeimas deputāti atskatās uz 100 nozīmīgos darbos pavadītām dienām.

Šajā laikā ir apgūta visu burtu rakstība, pilnveidota lasītprasme un apgūti skaitļošanas pamati. Allažu pamatskolas 11 pirmklasnieki savas audzinātājas Andas Bračkinas vadībā šajās simts dienās kļuvuši par kolektīvu, iemācījušies, ko nozīmē būt par skolēnu Allažu pamatskolā.

Vadīt „100. diena skolā” pasākumu pēc skolotājas Ināras Paegles ierosinājuma uzņēmās 9.klases skolēni. Tāpēc arī 2.martā pirmklasniekus sveikt ieradās šī gada devītklasnieces – Patrīcija Paula Kļaviņa un Laura Rutkauska.

Pirmklasnieki demonstrēja izveicību jautrās stafetēs un pārliecinoši atbildēja uz erudīcijas jautājumiem par savu skolu. Noslēgumā pirmklasnieki ar lielu rūpību un mīļumu zīmēja skolu, pievienojot tādus apgalvojumus kā šis: „Te, kur labi māca, es labi mācos.”

Lai pirmklasniekiem, viņu vecākiem un audzinātājai tikpat darbīgas turpmākās skolas gaitas!

Informāciju sagatavoja:
Allažu pamatskolas 9.klases audzinātāja
Indra Puķe 


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi