×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 18. aprīlis
Šodien sveicam: Laura, Jadviga
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-03-06
Uzsākta biļešu tirdzniecība britu grupas „The xx” koncertu Siguldā

Ar vienas no šobrīd pasaules visaktuālākajām un mūzikas kritiķu augsti vērtētās britu grupas „The xx” uzstāšanos 15.augustā „Sunset Festival” Siguldā tiek uzsākta šīs vasaras programmas izsludināšana. Šovasar Siguldas pilsdrupu estrādē ieplānoti vismaz četri starptautiski pazīstamu mākslinieku koncerti un katrā no tiem piedalīsies arī pašmāju vai mazāka mēroga ārzemju muzikālās zvaigznes. Nākamie vārdi tiks izsludināti piektdien.

2005.gadā Londonā izveidotā grupa „The xx” ir viena no veiksmīgākajām pēdējā gadu desmita britu elektroniskā indīroka grupām, kurā darbojas dziedātāja un ģitāriste Romija Medlija Krofta (Romy Madley Croft), basists un dziedātājs Olivers Sims (Oliver Sim) un producents Džeimijs Smits xx (Jamie Smith xx). Liegais, R&B ietekmētais indie poproks, kas jau kļuvis par grupas vizītkarti, papildināts ar bagātiem basiem un klubu mūzikas bītiem. Grupa šogad laidusi klajā albumu „I See You”, kurā iekļauts šobrīd tik aktuālais hits „On hold”.

Uz katru koncerta dienu pārdošanā būs tikai 4 000 biļešu. Biļešu cena – 39 eiro.  Siguldas novada iedzīvotāja ID kartes īpašniekiem tiks piedāvāts ierobežots skaits biļešu par īpašu cenu – 29 eiro. Vienā pirkumā, izmantojot ID kartes kodu, būs iespējams iegādāties ne vairāk kā divas biļetes. Apmeklējot koncertu, pie ieejas būs jāuzrāda Siguldas novada iedzīvotāja ID karte.

Šis būs otrais gads, kad Siguldas pilsdrupu estrādē norisināsies „Sunset Festival”. Pagājušajā vasarā pilsdrupu estrādē un Jaunās pils dārzā norisinājās divi festivāla pasākumi ar pasaules līmeņa mūzikas zvaigžņu – Demjena Raisa un britu grupas „James” piedalīšanos. No citiem Latvijas festivālu piedāvājuma „Sunset Festival” atšķiras ar uzsvaru uz mūzikas baudīšanu īpašā gaisotnē un kvalitatīvām izklaides iespējām dažāda vecuma publikai.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi