×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Trešdiena, 24. aprīlis
Šodien sveicam: Visvaldis, Nameda, Ritvaldis
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-03-07
ID karšu īpašniekiem pieejamas atlaides sporta un kultūras pasākumos

Siguldas novada pašvaldība atgādina, ka Siguldas novadā deklarētajiem iedzīvotājiem pieejamas vērā ņemamas atlaides, apmeklējot kultūras un sporta pasākumus, kā arī izmantojot novada uzņēmēju piedāvājumus.

Siguldas novada Domes deputāti marta sākumā apstiprināja, ka no jaunās koncertsezonas – šī gada septembra –novadniekiem būs pieejama 20 procentu atlaide uz kultūras pasākumiem, kas notiek Siguldas novada pašvaldības kultūras iestādēs, savukārt novada daudzbērnu ģimenēm atlaides apmērs sasniegs pat 40 procentus. Arī Mākslu skolas audzēkņiem ieejas maksa koncertzāles pasākumos būs ar 40 procentu atlaidi. Jau līdz šim Siguldas novada iedzīvotājiem ar ID kartēm biļetes uz dažādiem kultūras pasākumiem bija pieejamas krietni lētāk, piemēram, grupas „The XX” koncertu, kas 15. augustā notiks Siguldas pilsdrupu estrādē, no 6.marta iepriekšpārdošanā pieejamas pat par 10 eiro lētāk.

Atgādinām, ka novadā deklarēto iedzīvotāju ID karte nodrošina arī bezmaksas ieeju Livonijas ordeņa Siguldas pilī, kā arī tā darbojas kā bibliotēkas lasītāja karte un jau drīzumā, domājot par bērnu un skolēnu drošību, kalpos kā ieejas karte Siguldas izglītības iestādēs.

Siguldas novada iedzīvotājiem dažādi sporta pasākumi ir pieejami bez maksas, piemēram, pašvaldības organizētās bezmaksas sporta nodarbības, kas no pavasara līdz rudenim norisinās reizi nedēļā, kā arī sacensības Bobsleja un kamaniņu trasē „Sigulda”. Vairākos pašvaldības līdzfinansētos sporta pasākumos novadniekiem pieejamas atlaides pat 20% apmērā, piemēram, Latvijas riteņbraucēju Vienības braucienā, SEB MTB Siguldas posmā, Siguldas pusmaratonā u.c. Tāpat atlaides ID karšu īpašniekiem pieejamas SIA „Siguldas Sporta serviss” objektos – Siguldas Pilsētas trasē, Fischer slēpošanas centrā, kā arī vairākos citos novada sporta klubos un slēpošanas trasēs. Atlaides 10% apmērā paredzētas arī jaunajā Siguldas Sporta centrā, kur novadniekiem būs pieejams peldbaseins un sporta zāles.

ID karšu programmā īpašas cenas piedāvā arī novada uzņēmēji – uzrādot ID karti, ar atlaidi pieejami ap 200 dažādu pakalpojumu un preču.

Jau kopš 2011.gada ikviens Siguldas novadā deklarētais iedzīvotājs var saņemt iedzīvotāja ID karti, ar kuru iespējams saņemt dažādas priekšrocības, apmeklējot kultūras un sporta pasākumus, izmantot dažādus pašvaldības iestāžu pakalpojums, savukārt, pateicoties novada uzņēmēju atbalstam, iedzīvotāji ar novada identifikācijas kartēm var izdevīgāk iegādāties preces un pakalpojumus. 2016.gada vasarā tika uzsākta Siguldas novadā deklarēto iedzīvotāju jauno ID karšu izsniegšana. Jaunā ID karšu programma ietver lielāku ID karšu personalizācijas pakāpi un plašāku pieejamo pakalpojumu klāstu. Nepilnu 10 mēnešu laikā jaunās ID kartes ir saņēmuši turpat 8 000 iedzīvotāju.

Ar visu plašo ID karšu programmas piedāvājumu iedzīvotāji var iepazīties šeit un pašvaldības administrācijās.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi