×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-03-07
Norisināsies skolēnu ziemas čempionāta „S! – Fischer” noslēdzošais posms

Piektdien, 10.martā, plkst.11.00 Fischer Slēpošanas centrā notiks skolēnu ziemas čempionāta distanču slēpošanā „S! – Fischer” ceturtais  – noslēdzošais posms. Pirmajos sacensību posmos ir piedalījušās gandrīz 40 skolas no visas Latvijas, kopumā pulcējot teju 650 distanču slēpotājus. Aktīvā Latvijas reģionu skolu dalība skolēnu ziemas čempionātā „S! – Fischer” to padara par vienu no sezonas apmeklētākajiem un gaidītākajiem skolu sporta pasākumiem. 

Sacensības kopumā norisinās četros posmos, kur skolēniem jāveic gan atšķirīgas distances, gan jāpielieto abu veidu slēpošanas tehnikas (slīdsolis un klasiskais solis). Pēdējā sacensību posmā skolnieki sacentīsies brīvajā stilā ar intervāla startu, savukārt pašas jaunākās grupas sacentīsies klasiskajā stilā. Distance atkarībā no skolēnu vecuma grupas – 600 metri līdz 4,8 kilometri.

Sacensību noslēgumā tiks noskaidrots, kura no skolām 2017.gadā būs ieguvusi visaugstāko punktu skaitu kopvērtējumā un iegūs galveno balvu – dāvanu karti 1500 eiro apmērā slēpošanas inventāra iegādei, ko nodrošina „Fischer Latvia”.

Spraigās cīņās pēc pirmajiem trīs sacensību posmu rezultātiem šobrīd līdera pozīcijas ir ieguvusi Madonas 1.vidusskola, tai ar otro vietu seko Siguldas Valsts ģimnāzija. Trešajā vietā ierindojas Lejasciema vidusskola, kurai pavisam nedaudz atpaliek otra Siguldas skola – Laurenču sākumskola. Tomēr ceturtajā, izšķirošajā, posmā skolu kopvērtējuma rezultāti vēl var mainīties.   

Sacensību nolikums un plašāka informācija pieejama – šeit. Dalībnieki aicināti reģistrēties šeit vai sūtot pieteikumu uz e-pastu fsc@sigulda.lv līdz 9.marta plkst.15.00.

Sacensību rīkotājs ir Fischer Slēpošanas centrs un Siguldas novada pašvaldība sadarbībā ar „Fischer Latvia”.

Skolēnu ziemas čempionāts „S! – Fischer”Siguldā notiek jau trešo gadu. 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi