×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-03-08
Siguldas Pilsētas trasē notiks sezonas noslēgums – „Siguldas kauss 2017”

Laika apstākļi Siguldā ir ziemai labvēlīgi un Siguldas Pilsētas trase aicina piedalīties vēsturiskās sacensībās kalnu slēpošanā un snovbordā – „Siguldas kauss 2017”, kas notiks 11.martā no plkst.11.00. Pasākums plānots kā noslēdzošais ziemas sezonas sporta pasākums Siguldas Pilsētas trasē, kas pulcēs mazus un lielus sportistus un līdzjutējus.

„Siguldas kauss” var lepoties ar vairākus desmitus gadu senu vēsturi. Sacensības pirmo reizi pulcēja kalnu slēpotājus 1969.gadā, un kopš tā laika ir bijis populārs un apmeklēts ziemas sporta pasākums ne vien Siguldas, bet arī visas Latvijas mērogā.

Šogad „Siguldas kauss” notiks kalnu slēpošanā un snovbordā. Sacensībās aicināti piedalīties gan pieredzējuši slēpotāji un seniori, gan mazie slēpotāji no sešu gadu vecuma.

Paralēli sacensībām uz mazā kalna notiks Siguldas Pilsētas trases instruktoru organizētās stafetes, kurās sportotāji iemaņas varēs pārbaudīt vairākās atraktīvās disciplīnās – slalomā komandai, individuālajā slalomā atmuguriskā slēpojumā un slalomā ar veiklības elementiem.

Pasākuma apmeklētājiem būs pieejams arī kārdinošs kafejnīcas „Finišs” kulinārais piedāvājums – gardēži varēs baudīt uz ugunskura vārītu brieža gaļas zupu, brieža gaļas salami picu un dažādus karstos dzērienus.

Plašāka informācija pieejama Siguldas Pilsētas trases Facebook kontā. Reģistrēšanās sacensībām pieejama šeit. pa e-pastu pilsetastrase@sigulda.lv, vai tālruni 25448860 līdz 10.marta plkst.15.00. Reģistrēties sacensībām varēs arī klātienē sacensību dienā no plkst.8.00 līdz plkst.9.00. Sacensību nolikums pieejams šeit.

Sacensību norise nebūtu iespējama bez mūsu atbalstītājiem – „Fans Prosport”, viesnīcas „Ezeri”, SIA „Vinnis”, SIA „Livonia”, SIA „Maiznīca Flora”, „Zilver vīni”, SIA „Kungu rija”, piedzīvojumu parka „Tarzāns”  un SIA „Rāmkalni Nordeco”.

Gaidām mazus un lielus sportistus, ģimenes, draugus un citus līdzjutējus! Svinēsim ziemas sezonas noslēgumu un patīkamu atpūtu Siguldā!

Informāciju sagatavoja:
SIA “Siguldas Sporta serviss”
sabiedrisko attiecību un mārketinga speciāliste
Agnija Lauska


© www.sigulda.lv





KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi