×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-03-09
Vecmāmiņu pēcpusdiena Allažu pamatskolā

8.marta pēcpusdienā Allažu pamatskolā skolēnu vecvecāki pulcējās uz Vecmāmiņu pēcpusdienu, lai kopā noskatītos mazbērnu sagatavotu koncertu un parunātos pie tējas tases. Pasākums skolā notiek jau vairāk nekā desmit gadus un ir gaidīts notikums ik pavasari.

Uzstājās skolotājas I.Kalvišas vadītie vokālie ansambļi, kā arī  daiļrunātāji, kas ar labiem panākumiem tikko startēja Siguldas novada Skatuves runas konkursā. Šogad pēcpusdienu kuplināja arī skolēnu vecvecāku rokdarbu izstāde. Tajā apskatāmi Paulas Smildziņas vecvectēva Jūlija Smildziņa salmu darinājumi un Esteres un Elēnas Kalniņu vecvecmāmiņas Alīdas Kalniņas austās jostas, prievītes un grāmatzīmes. Gaidot mūsu valsts simtgadi, izstāžu ciklā „Paaudžu raksti" apzināsim un iepazīsim skolas bērnu vecāku, vecvecāku un vecvecāku talantus un prasmes.

Paldies par atbalstu ēdināšanas uzņēmumam „Garšumiņš". 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi