×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Trešdiena, 24. aprīlis
Šodien sveicam: Visvaldis, Nameda, Ritvaldis
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-03-13
Norisinājies „Siguldas kauss” kalnu slēpošanā un snovbordā

Šajā ziemā laika apstākļi bija gana labvēlīgi, lai pulcētu kalna slēpotājus un snovbordistus gan treniņu, gan sacensību laikā – šajā sezonā Siguldas Pilsētas trasē aizvadītas deviņas starptautiska, nacionāla un vietēja mēroga sacensības. Lai noslēgtu aktīvo sezonu, 11.martā Siguldas Pilsētas trasē tika organizētas vēsturiskās sacensības kalnu slēpošanā un snovbordā – „Siguldas kauss 2017”. Festivāls bija noslēdzošais ziemas sezonas sporta pasākums Siguldas Pilsētas trasē, kas pulcēja mazus un lielus sportistus pat vairākās paaudzēs, viņu līdzjutējus un atbalstītājus.

Sacensības norisinājās milzu slaloma disciplīnā kalnu slēpošanā un snovbordā. „Siguldas kausā” piedalījās gan slēpotāji, kas nesen kāpuši uz slēpēm – jaunākajam dalībniekam bija tikai 2,5 gadi, gan seniori ar ilggadējām prasmēm – pieredzējušākais slēpotājs bija 83 gadu vecumā. Starp 140 sacensību dalībniekiem bija gan slēpošanas entuziasti, gan Siguldas Sporta skolas un sporta klubu „Pantera”, „Ziemeļpols”, „Virsotne”, „Kore”, „Apex” pārstāvji.

Paralēli sacensībām uz mazā kalna notika Siguldas Pilsētas trases instruktoru organizētās stafetes, kurās četras komandas pārbaudīja savus spēkus vairākās atraktīvās disciplīnās – slalomā komandai ar virvi, individuālajā slalomā uz vienas kājas un veiklības slalomā. Uzvaru guva meiteņu komanda „Veiklās panteras”.

Sacensībās neiztrūkstoši tika pasniegta arī vēsturiskā Kišuro balva. Šoreiz tika apbalvots neveiksmīgākā kritiena īpašnieks.

Sīkāki sacensību rezultāti pieejami šeit.

Sacensību norise nebūtu bijusi iespējama bez „Siguldas kauss 2017” atbalstītājiem – „Fans Prosport”, viesnīcas „Ezeri”, SIA „Vinnis”, SIA „Livonia”, SIA „Maiznīca Flora”, „Zilver vīni”, SIA „Kungu rija”, piedzīvojumu parka „Tarzāns” un SIA „Rāmkalni Nordeco”. Paldies personīgi arī Dainim Dukuram un Sandrai Melderei.

„Siguldas kauss” ir ziemas festivāls ar senu vēsturi. Sacensības pirmo reizi pulcēja kalnu slēpotājus 1969.gadā, un kopš tā laika ir populārs un iecienīts ziemas sporta pasākums visas Latvijas mērogā.

Siguldas Pilsētas trase ir sportiskākais kalns Latvijā, kas lepojas ar garāko nobraucienu – 350 metru augstumā un piedāvā visplašākās ziemas prieku iespējas jebkuram, kurš gatavs baudīt sportiskās aktivitātes.

 

Informāciju sagatavoja:
Agnija Lauska, Sabiedrisko attiecību un mārketinga speciāliste
SIA “Siguldas Sporta serviss”


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi