×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-03-15
Eiropas jauniešu čempionātā klasiskajā spēka trīscīņā Daukstem septītā vieta

Dānijā notiek Eiropas Čempionāts spēka trīscīņā bez ekipējuma. Čempionātā piedalās četri spēka sporta atlēti no Latvijas – Antons Putnis, Kalvis Daukste, kurš pārstāv Siguldas Pauerliftinga biedrību, Mārtiņš Krūze un Aleksandrs Grigorjevs.

Šie sportisti ir apliecinājuši savu spēku gan Latvijas mēroga pauerliftinga sacensībās, gan arī citos starptautiskos čempionātos. Latvijas izlase uz Eiropas Čempionātu dodas kopā ar treneri Juriju Ivaņušinu un Andreju Rožlapu, kā arī starptautiskās kategorijas tiesnesi Arni Šķēlu.

14.martā startēja Kalvis Daukste (Siguldas Pauerliftinga biedrība) un Antons Putnis (Rēzekne), svara kategorijā līdz 93 kilogramiem (U18). Abiem jauniešiem bija sagaidāma smaga cīņa par godalgotajām vietām, jo astoņi jaunieši no visas Eiropas bija gatavi cīnīties un parādīt savus spēkus.

Pietupienos pirmajā piegājienā A.Putnis zaudēja līdzsvaru, otrajā piegājienā tiesneši fiksēja nepietiekamu dziļumu. Trešajā piegājienā izdevās pievārēt 225 kilogramus. K.Daukste tikmēr stabili piegājienu pēc piegājiena cīnījās un finišēja pietupienus ar 200 kg.

Spiešanā guļus K.Daukstem – 132,5 kg. A.Putnim – uzspiesti 157,5 kg un mazā sudraba medaļa spiešanā guļus.

Vilkmē K.Daukstem veiksmīgs tikai pirmais piegājiens ar 230 kg. 240 kg tā arī nepadevās ne otrajā, ne trešajā piegājienā. A.Putnim, uzvelkot 247,5 kg, un summā izcīnīta sudraba medaļu Eiropas jauniešu čempionātā. A.Putnis kļūst par Eiropas jauniešu vicečempionu, savukārt K.Daukstem – septītā vieta.

Informāciju sagatavoja:
Sabiedrisko attiecību speciāliste
Inita Savicka


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi