×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-03-15
Siguldas pilsētas vidusskolas ansamblis „Apelsīns” – skates „Balsis” laureāts
Siguldas novadu Vidzemes novadu vokālo ansambļu skates „Balsis” II kārtā pārstāvēja Siguldas pilsētas vidusskolas 3.–4.klašu vokālais ansamblis „Apelsīns”, vadītāja Līga Trupavniece, koncertmeistare Laila Nikalovska-Putniņa. Ansamblis skatē ieguva ļoti augstu vērtējumu – 43,75 punktus un I pakāpi.​
 
 
Skate notika 10.martā Mazsalacas kultūras namā, saskaņā ar Valsts izglītības satura centra nolikumu uz II kārtas skati varēja tikt izvirzīts tikai viens vokālais ansamblis no katra novada, kurš ieguvis augstāko novērtējumu vai I pakāpes diplomu I kārtas skatē. Skolotājas Līgas Trupavnieces vadītais ansamblis jau daudzus gadus saņem ļoti augstu novērtējumu. Ansambļa nosaukums „Apelsīns” ir saglabājies no tā dibināšanas. Dziedātājus mūzikas pasaulē vilina mīlestība pret dziesmu, skaņu pārvērtības komponistu radītajos darbos, kurus bērni izpilda ar prieku un mīlestību.  
 
Skatei kopumā bija pieteikts 21 kolektīvs. Dalībnieki atzina, ka Vidzemes novadā visiem ansambļiem ir bijis ļoti augsts līmenis un žūrijai prasības bijušas augstas un vērtējums – stingrs, galvenokārt – par skolotāju ieguldīto vokālo darbu un par „a capella” dziedājumu. Vērtēšanas komisija: Irēna Nelsone,  mūzikas pedagoģe, Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijas metodiķe un lektore; Mārīte Puriņa, mūzikas pedagoģe, Lielvārdes novada mūzikas un mākslas skolas direktore, Latvijas vokālo ansambļu asociācijas priekšsēdētāja; Dita Tomsone, diriģente, vokālā ansambļa „Ēra” vadītāja, Valsts Akadēmiskā kora „Latvija” dziedātāja; Antra Strikaite, Interešu izglītības un audzināšanas darba nodaļas vadītājas vietniece, projekta vadītāja.

Ansambļu skates „Balsis” II kārtas rezultāti pieejami šeit.
 
Apsveicam laureātus!
 
Informāciju sagatavoja:
Izglītības pārvaldes galvenā speciāliste izglītības jautājumos
Sandra Ķirule

© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi