×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Trešdiena, 24. aprīlis
Šodien sveicam: Visvaldis, Nameda, Ritvaldis
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-03-16
Siguldiešiem zelts un bronza džudo turnīrā Jelgavā

12.martā Jelgavā notika džudo sacensības bērniem un jauniešiem „Džudo olimpiskās cerības”, kas pulcēja 331 dalībnieku. Siguldas klubu pārstāvēja trīs sportisti un šoreiz cīņās devās bez trenera atbalsta.

Teicami cīņas aizvadīja Bruno Gailāns, U14 vecuma grupā izcīnot trīs uzvaras pēc kārtas un finālā uzvarot sīvāko konkurentu no Liepājas. Arī Maksims Bulajevs U12 grupā sacensības sāka pārliecinoši ar divām uzvarām pēc kārtas, taču traumas dēļ nespēja pilnvērtīgi aizvadīt nākamās cīņas un cīņā par iekļūšanu finālā piekāpās sportistam no Ukrainas. Taču gandarījuma cīņā guva uzvaru pār sportistu no „Dinamo Lat” kluba un izcīnīja bronzas godalgu. Sacensībās startēja arī Rihards Krauze, taču neveiksmīgi, viņam divi zaudējumi.

Turpinās gatavošanās nopietnākajam sacensībām šajā gadā – Latvijas meistarsacīkstēm U14 un U16 vecuma grupās, kas notiks 18.martā Inčukalnā un 25.martā Master Bremen U18 vecuma grupām, kas ir viens no posmiem atlasei uz U18 Eiropas čempionātu.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi