×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-03-20
Siguldas 1.pamatskolas koris piedalās draudzības koncertā Dobelē

9.martā Siguldas 1.pamatskolas meiteņu koris „Ievas” devās uz draudzības koncertu Dobelē. Tur dziedātājas sagaidīja diriģents Raimonds Bulmers, kurš bija arī gids pa Dobeles pilsētu.

Viņš pastāstīja Dobeles vēsturi, interesantākos faktus, kuri tika atprasīti koncerta laikā, pastāstīja, ar ko Dobele lepojas un aizveda uz pilsdrupām. Pēc pastaigas pa pilsētu visi devās uz Dobeles Valsts ģimnāziju, kur notika koru kopmēģinājums kopdziesmām. Tās tika izvēlētas, lai meitenēm būtu interese un prieks tās dziedāt – „Akmentiņi” no „Carnival Youth” repertuāra, „Zemeslodes” no „Instrumentiem”, „Kalniem pāri” no „The Sound Poets” repertuāra. Kad kopdziesmas bija samēģinātas, sākās koncerts, kurā piedalījās četri kori, kuru draudzība aizsākās, gatavojoties Dziesmu svētkiem – Dobeles Valsts ģimnāzijas, Dobeles 1.vidusskolas, Ozolnieku vidusskolas, Siguldas 1. amatskolas meiteņu kori. Katrs koris izpildīja trīs dziesmas un noslēgumā izskanēja skanīgais kopkoris.

Pasākums noslēdzās ar vērienīgu ballīti, kurā netrūka aktivitāšu, kopīgu deju un dziesmu. Meitenēm tā bija laba koncertpieredze un jaunas draudzības saites ar citu skolu meitenēm. Paldies kora dalībniecēm par centību, atbildības sajūtu, smaidu un skaisto izpildījumu!

Informāciju sagatavoja:
Siguldas 1.pamatskolas skolotāja
Evija Rozena


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi