×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-03-20
Uzsākta apļveida krustojumu pārbūve Pils, Cēsu, Līvkalna un K.Barona, kā arī Pulkveža Brieža un Vildogas ielā

Piektdien, 17.martā, ar vecā asfaltseguma frēzēšanu uzsākta apļveida krustojumu pārbūvePils, Cēsu, Līvkalna un Krišjāņa Barona ielā, kā arī Pulkveža Brieža un Vildogas ielā, kuru plānots pabeigt līdz jūnijam.

Pils, Cēsu, Līvkalna un Krišjāņa Barona ielas, kā arī Pulkveža Brieža un Vildogas ielas apļveida krustojumos asfaltseguma pārbūves darbi izmaksās vairāk nekā 255 tūkstošus eiro. Būvdarbus plānots pabeigt līdz jūnijam. Jāņem vērā, ka sliktu laikapstākļu gadījumā darbu izpilde var aizkavēties. Pārbūves laikā nav plānoti būtiski satiksmes ierobežojumi.

Pārbūves darbu laikā Pulkveža Brieža un Vildogas ielas apļveida krustojumā plānoti satiksmes ierobežojumi – apļveida krustojumā nebūs iespējams iebraukt no Vidzemes šosejas puses pa Pulkveža Brieža ielu, kā arī no Vildogas ielas. Satiksmes organizācijas shēmu skatīt – šeit.

Darbus Pils, Cēsu, Līvkalna un Krišjāņa Barona ielas apļveida krustojumā pēc iepirkuma procedūras rezultātiem veic SIA „Ceļinieks 01”, savukārt Pulkveža Brieža un Vildogas ielas krustojumā – SIA „8 CBR”.

Jau ziņots, ka šogad pašvaldības ielu un ceļu uzturēšanai un pārbūvei budžetā ieplānoti līdzekļi 5,1 miljona eiro apmērā. Tuvāko gadu pašvaldības prioritāte ir ielu un ceļu atjaunošana un izbūve, kā arī lietusūdens sistēmas pilnveidošana un sakārtošana, ik gadu šiem darbiem paredzot vairākus miljonus eiro. Ar plānoto ielu un ceļu pārbūves darbu sarakstu iespējams iepazīties šeit.


© www.sigulda.lv





KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Andrisbers
- 2017-03-20 15:12

Siguldas administrācijai

Sakiet lūdzu vai lietderīgi nebūtu izveidot arī apļveida krustojumu Dārza un Nītaures ielas krustojumā (pie trubas). Šis krustojums nav labi pārredzams un rīta stundās tur veidojās sastrēgumi. Kā arī bieži tiek veidotas avārijas situācijas, manuprāt, šāds apļveida krustojums krietni vien uzlabotu transporta kustību pilsētā.

Atbilde: Andrisbers
Administrācija
- 2017-03-20 17:13

Labdien, Andrisbers!

Pašvaldības speciālisti ir apsvēruši iespēju izveidot apļveida krustojumu Dārza un Nītaures ielas krustojumā. Tā kā šāda veida krustojumi aizņem salīdzinoši lielu teritoriju, vēl jāizvērtē pašvaldības iespējas īstenot šo ieceri tai piederošajos īpašumos.

Ar cieņu www.sigulda.lv administrācija

Atbilde: Andrisbers
Māris
- 2017-03-20 22:39

Ikdienā krustojumam nav ne vainas, ja ievēro ceļa zīmes un lieto pagriezienu rādītājus. Rīta pusē ir problēma ar Dārza ielas galu Kiparu/Nurmižu virzienā un no tā. Varbūt luksaforu uz sastrēgumstundām darbadienu rītos?. Kas efektīvāk vai lētāk -luksafors vai aplis?

Atbilde: Andrisbers
Administrācija
- 2017-03-21 10:44

Labdien, Māri!

Paldies par Jūsu ierosinājumu. Nodosim to atbildīgajiem pašvaldības speciālistiem.

Ar cieņu www.sigulda.lv administrācija

Aleksejs Mjaliks
- 2017-03-20 10:01

Tās ir labas ziņas. Nedaudz smagnēji gan mazajai Siguldai, tik daudz ceļu darbu vienlaicīgi. Ļoti noderētu karte notiekošajiem un plānotajiem ceļu darbiem.

Vajadzētu arī shēmas ar to, kā tiks organizēta satiksme remontdarbu laikā. Gan šajos apļos, gan Zinātnes ielā, gan citviet.

Atbilde: Aleksejs Mjaliks
Administrācija
- 2017-03-20 10:44

Labdien, Aleksej Mjalik!

Siguldas novada ielu un ceļu remontdarbu karte tiek sagatavota un tuvākajā laikā tiks publicēta.
Satiksmes organizācijas shēmas, tiklīdz tās būs sagatavotas lietotājiem pārskatāmā formātā, pievienosim pie būvdarbu ziņām.
Šobrīd uzsāktie ielu pārbūves darbi būtiski neietekmēs satiksmes organizāciju. Pulkveža Brieža un Vildogas ceļa apļveida krustojuma pārbūves laikā krustojumā nevarēs iebraukt no Vidzemes šosejas puses un Vildogas ielas. Savukārt Zinātnes ielā tiek organizēta vienvirziena satiksme – virzienā no autoceļa P8 uz Vidzemes šoseju. Pārējās vietās, ņemot vērā izvietotās ceļa zīmes, satiksmes organizācija būtiski ietekmēta netiek.

Ar cieņu www.sigulda.lv administrācija

Atbilde: Aleksejs Mjaliks
Administrācija
- 2017-03-24 08:00

Labdien, Aleksej Mjalik!

Ar satiksmes organizācijas shēmu papildināta informācija par rekonstrukcijas uzsākšanu Zinātnes ielā (https://www.sigulda.lv/public/lat/jaunumi/13425/), kā arī pievienota Pulkveža Brieža un Vildogas ielas apļveida krustojuma pārbūves laika satiksmes organizācijas shēma (https://www.sigulda.lv/public/lat/jaunumi/13445/comm).

Ar cieņu www.sigulda.lv administrācija

Pasākumi