×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-03-20
Pateicības dienas pasākumā godināti novada nevalstisko organizāciju pārstāvji

Jau vairāk nekā 10 gadus Siguldas novadā notiek nevalstisko organizāciju Pateicības diena „Palīdzot citiem, palīdzi sev”. Arī šogad – 17.martā – Siguldas novada Domes priekšsēdētājs Uģis Mitrevics un priekšsēdētāja vietnieks Jānis Zilvers klātesošos Siguldas novada pašvaldības Sociālā dienesta Dienas centra biedrību, klubiņu, atbalsta grupu un nevalstisko organizāciju vadītājus, aktīvistus un visus dalībniekus sveica ar pateicības vārdiem.

Jau daudzu gadu garumā sakām paldies organizāciju vadītājiem un aktīvistiem par brīvprātīgo darbu, sveicot ar koncertu un dāvanām. Pateicības dienā ir pieņemts izteikt pateicību. Šogad pateicības saņēma Alfons Jumiķis, Ruta Kupce, Ģertrūde Līvmane, Juris Čivčs, Dzintra Bumbule, Lauma Ņikoforova, Laimdota Kirilova, Lilita Pladare, Lilita Meņģele, Dzintra Siliņa, Skaidrīte Roštoka, Skaidrīte Kakse, Inga Ķeizare, Ruta Jansone, Dzintra Meldere, Lita Zūkere, Andris Zvirbulis, Jānis Brikmanis, Ivars Selga, biedrības „Cerību spārni” vadītāja Eva Viļķina, biedrības „Aicinājums Tev” vadītāja Mārīte Rozentāle, biedrības „Saullēkts” vadītāja Ginta Goldmane, pašpalīdzības punktu vadītājas Iveta Plūme, Ņina Kudrjašova, Antoņina Bondare, kā arī aktīvākie dalībnieki Irisa Zommere, Tatjana Ļevina, Ārija Dronka, Māra Rudzīte, Vija Jelniece, Aija Ļipko, Lolita Jenča, Inta Griķe, Daina Roķe, Andris Bērziņš, Ņina Semjonova, Dzintra Škraba, Māra Baltkaula, Zinaida Kuzmina, Jānis Liljē, Rasma Klievena, Leontīne Bērziņa, Marika Siča, Antonija Sabule, Agris Langenfelds, Valentīna Svirple, Santa Goldmane, Ingūna Kristiņa – Joņina, Alberts Vasarājs, Kristīne Sieka.

Paldies Siguldas novada pašvaldībai par atbalstu, paldies Sociālā dienesta vadītājai Kristīnei Freibergai par sapratni, paldies Sociālās komitejas deputātiem, paldies Sporta pārvaldei un īpaši sporta dzīves entuziastam Jānim Turauskim, grupai „Apvedceļš” par dziesmām, „Purenītes” un „Sidrabdanča” vadītājām un dejotājiem, biedrības „Cerību spārni” dziedātājiem, kultūras nama direktorei Terēzijai Leimanei, mūzikas režisoram Atim un fotogrāfam Albertam Linartam, grupai „Kārklu blūzs” par balles mūziku, kafejnīcai „Eklers” par cienastu, zemnieku saimniecībai „Pīlādži” par saldajiem āboliem, „Savai puķei” par ziediem, un protams visiem brīvprātīgajiem palīgiem, kuri ar savu darbu un enerģiju palīdzēja, lai varējām būt kopā un priecāties par padarīto kopienā arī turpmāk.

Informāciju sagatavoja:
Dienas centra vadītāja
Ilona Eļēna


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi