×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-03-24
Aicina piedalīties diskusijās par vairāku nozaru attīstību turpmākajos septiņos gados

Siguldas novada pašvaldība uzsākusi Siguldas novada Attīstības programmas 2018.– 2024.gadam izstrādi – līdz 24.martam iedzīvotāji tika aicināti piedalīties aptaujā, lai izteiktu viedokli par novada attīstība virzieniem un priekšlikumus, kas iekļaujami turpmākajās rīcībās, savukārt aprīlī tiks organizētas astoņas darba grupas, kurās tiks diskutēts par konkrētiem uzdevumiem vairākās Siguldas novadam būtiskās nozarēs.

Diskusijās aicināti piedalīties arī novada iedzīvotāji, kuru profesionālās gaitas, pieredze vai izglītība ir saistīti ar attiecīgo nozari. Līdz 1.aprīlim, nosūtot pieteikumu uz e-pastu dome@sigulda.lv, iedzīvotāji aicināti pieteikties vairākās darba grupās.

4.aprīlis plkst.10.00

Kultūras nozares attīstība – infrastruktūra, pasākumi, atbalsts kultūras aktivitātēm

4.aprīlis plkst.13.00

Izglītības nozares attīstība – vispārējā izglītība, pirmsskolas izglītība, interešu izglītība, sporta izglītība, audzināšanas darbs, karjeras izglītība

5.aprīlis plkst.10.00

Sporta nozares attīstība – sporta izglītība, veselības veicināšana, sporta bāžu apsaimniekošana, sporta sasniegumu veicināšana

5.aprīlis plkst.13.00

Jauniešu darba grupas tikšanās par Siguldas novada nākotnes izaicinājumiem

6.aprīlis plkst.15.00

Uzņēmējdarbības nozares attīstība

7.aprīlis plkst.10.00

Infrastruktūras un transporta nozares attīstība, publiskā ārtelpa, īpašumu apsaimniekošana

19.aprīlī plkst.10.00

Veselības nozares attīstība – sociālā palīdzība, sociālie pakalpojumi, veselības pakalpojumu pieejamība

19.aprīlī plkst.13.00

Pārvaldes, e-pārvaldes, sabiedrības līdzdalības, investīciju piesaistes un sabiedrības drošības izaicinājumi

Šī gada vasarā Siguldas novada Attīstības programmas 2018.–2024.gadam pirmā redakcija tiks nodota publiskai apspriešanai.

Plašāka informācija par pašreiz spēkā esošo Siguldas novada Attīstības programmas 2011.–2017.gadam pieejama – šeit


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Antons Velviens
- 2017-03-28 13:36

Labdien!
Vai arī sigulda.lv administrācijas darbinieki ir gatavi iziet no anonimitātes publiskajā telpā un diskusijās ar iedzīvotajiem norādīt savu amatu, vārdu un uzvārdu ? Piemēram „Administrācijas vārdā – speciāliste Anda Vītola.” Tas noteikti veicinātu vēl konstruktīvāku dialogu, kā arī nodrošinās vienlīdzības principa ievērošanu diskusiju dalībniekiem - iedzīvotājiem un sigulda.lv administrācijas pārstāvjiem.

Vai jaunie noteikumi nenozīmē vienas sociālās vietnes Facebook lobēšanu, nepieļaujot Siguldas iedzīvotājiem – citu sociālo vietņu (Instagram, Twitter, Draugiem.lv utt.) lietotājiem tiesības reģistrēties un piedalīties diskusijās?

Iepriekš pateicos par at

Atbilde: Antons Velviens
Administrācija
- 2017-03-28 13:51

Labdien, Antons Velviens!
Siguldas novada iedzīvotāji aicināti komunicēt ar pašvaldību arī Jūsu minētajos sociālo tīklu portālos – atbildes iespēju robežās tiek sniegtas uz visiem jautājumiem un ierosinājumiem.

Ar cieņu
www.sigulda.lv administrācija

Antons Velviens
- 2017-03-28 11:44

Par reģistrēšanu ar facebook adresi:
Sigulda.lv administrācija! Vai jaunā kārtība nodrošina Jūsu noteikumos par diskusijām nosacījumu izpildi- neapdraudēt lietotāja anonimitāti publiskajā telpā un personas datu konfidencialitātes sargāšanu?

- Diskusijās piedalās reģistrētie www.sigulda.lv lietotāji. Reģistrēšanās nodrošina lietotājvārda aizsardzību un ētikas normu ievērošanu. Tas neapdraud lietotāja anonimitāti publiskajā telpā. Administrators apņemas sargāt Jūsu personas datu konfidencialitāti.

Atbilde: Antons Velviens
Administrācija
- 2017-03-28 11:51

Labdien, Antons Velviens!

Paldies par vērību, diskusiju lietošanas noteikumi tiks laboti.

Ar cieņu www.sigulda.lv administrācija

Pasākumi