×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-03-24
Projekta „Domā Domas Domē” ietvaros notiks sadraudzības pēcpusdiena

Piektdien, 31.martā, plkst.15.00 jauniešu iniciatīvu centrā „Mērķis” notiks sadraudzības pēcpusdiena starp projekta „Domā Domas Domē” dalībniekiem un jauniešiem no Saulkrastu JIC, Ikšķiles Jauniešu domes, Ogres novada Jauniešu domes, Jēkabpils Jauniešu dome, Cēsu novada Jauniešu domes, Valmieras Jauniešu domes un īpašo viesi Valmieras Gada jaunieti 2016 un Valmieras novada fonda Jauniešu ideju laboratorijas koordinatoru Arti Kristu Medni.

Viens no projekta „Domā Domas Domē” mērķiem ir izveidot Siguldas novada Jauniešu domi, kas turpinātu šī projekta iesākto darbu un veicinātu jauniešu līdzdalību Siguldas novadā. Tikšanās mērķis būs uzzināt, kādas jauniešu līdzdalības platformas pastāv citās pilsētās, kā tās izveidotas un kā panākt to ilgtspējību, kā arī kā veicināt jauniešu līdzdalību pašvaldības ikdienā kopumā.  Papildus minētajam, jaunieši prezentēs savus projektus un ieceres, kuras vēlas attīstīt Siguldas novadā.

Pēc radoša un aktīva darba jaunieši dosies ekskursijā pa Siguldu, lai patīkamā pastaigā kopā noslēgtu dienu.

Projektu organizē Jauniešu iniciatīvu centrs „Mērķis” sadarbībā ar biedrību „Jaunatnes līderu koalīcija”. Projektu finansē Jaunatnes starptautisko programmu aģentūra Eiropas Savienības neformālās izglītības programmas „Erasmus+: Jaunatne darbībā” ietvaros.

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi