×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-03-28
E-prasmju nedēļa Siguldas novadā

No 27. marta līdz 2. aprīlim Latvijā norisinās E-prasmju nedēļa, ko organizē Latvijas Informācijas un komunikācijas tehnoloģijas asociācija sadarbībā ar Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministriju. Pasākuma mērķis ir aicināt Latvijas iedzīvotājus un uzņēmējus pilnveidot savas digitālās prasmes, kā arī izmantot digitālās tehnoloģijas un pakalpojumus.

E-prasmju nedēļas laikā tiek organizēti pasākumi un diskusijas, kuriem iespējams sekot līdzi interneta tiešraidēs, tāpat E-prasmju nedēļā ikkatram ir iespēja pārbaudīt savas digitālās prasmes dažādos pašnovērtējuma testos un konkursos. Visas tiešraides pieejamas E-prasmju nedēļas mājas lapā www.eprasmes.lv.

Siguldas novada Pakalpojumu centrā no 27. līdz 31. martam Siguldas novada iedzīvotāji var saņemt individuālas konsultācijas par pašvaldības e-pakalpojumu portāla e.sigulda.lv, kā arī portāla un www.latvija.lv lietošanā.

E-prasmju nedēļas aktivitātes norisinās arī Siguldas novada bibliotēkā. No 6. līdz 31.martam bibliotēkā notiek datorprasmju apmācība „E-prasmju mēnesis senioriem”, savukārt no 27.marta līdz 4.aprīlim notiks nodarbības 7.–12.klašu skolēniem „E-pakalpojumi bibliotēkā”, kurās varēs iepazīt resursus, kas noderīgi informācijas meklēšanai mācību procesā, piemēram, bibliotēku digitālos resursus, „Lursoft” laikrakstu bibliotēku un datu bāzi „Letonika”. Savukārt Siguldas pagasta centra bibliotēkā no 27. līdz 31.martam ir iespēja apgūt jaunākos e-pakalpojumus un to mobilos risinājumus.

E –prasmju nedēļas aktivitātes norisinās Nodarbinātības valsts aģentūras Siguldas filiālē no 28.marta līdz 30.martam būs iespēja apmeklēt atvērto durvju dienu darba devējiem, darba meklētājiem un visiem citiem interesentiem par NVA pakalpojumiem, bet 31.martā plkst.11.00 norisināsies informatīvā diena jauniešiem par NVA sniegtajiem un Siguldas novada  pašvaldības nodrošinātajiem e-pakalpojumiem.

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi