×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-03-29
Siguldas un Garkalnes pirmsskolas skolotāju metodisko darbu skate

Ik gadu Siguldas novada un Garkalnes novada pirmsskolas izglītības iestāžu pedagogi tiek aicināti piedalīties Siguldas novada pašvaldības Izglītības pārvaldes rīkotajā pirmsskolas pedagogu metodisko izstrādņu skatē, kuras tēma 2016./2017.mācību gadā bija „Izzini un izspēlē dzimto novadu”.

Skates mērķis bija izstrādāt jaunus dažādu veida praktiskos materiālus patriotiskās audzināšanas veicināšanai, apkopot labāko pedagogu pieredzi, veicināt metodisko materiālu un izstrāžu popularizēšanu, veicināt pirmsskolas pedagogu tālākizglītību un kompetences pilnveidošanu, kā arī pilnveidot un dažādot izglītības iestāžu materiālo bāzi.

Metodisko izstrādņu skate notika divās kārtās: pirmā kārta tika organizēta izglītības iestādēs, bet otrā kārta norisinājās bērnudārzā „Saulīte”. Otrajā kārtā piedalījās 53 pedagogi no astoņām pirmsskolas izglītības iestādēm, kopumā tika iesniegti 34 metodiskie darbi.

Metodiskos darbus atbilstoši iepriekš izveidotajiem vērtēšanas kritērijiem vērtēja pašvaldības pārvaldes izveidota vērtēšanas komisija, kuras sastāvā ietilpa pirmsskolas iestāžu metodiķes un neatkarīgais eksperts.

Metodisko izstrādņu skatē „Izzini un izspēlē dzimto novadu” nominācijas ieguva:

  • Sandra Brengule un Kristīne Paegle, bērnudārzs „Saulīte”, metodiskais darbs „Sigulda REĀLI aizrauj!” (I vieta);
  • Inese Tropa un Ilze Stankevica, bērnudārzs „Pasaciņa”, veiksmes spēle „Cirks”(II vieta);
  • Agija Makare un Aija Pērkuma, bērnudārzs „Saulīte”, metodiskais darbs „Mazie dabas pētnieki” (II vieta);
  • Sanda Markevica, bērnudārzs „Pīlādzītis”, spēle „Izspēlē Siguldu!” (III vieta);
  • Andreta Čivča un Ieva Krastiņa, bērnudārzs „Ābelīte”, metodiskais materiāls „Izzini un izspēlē dzimto novadu” (III vieta).

Pedagogiem atzinības rakstus, balvas un ziedus pasniedza Siguldas novada pašvaldības Izglītības pārvaldes vadītāja Maija Bruģe un galvenā speciāliste izglītības administrēšanas jautājumos Zane Nikāze.

Liels paldies pirmsskolas skolotājām par ieguldīto darbu! Paldies pedagogiem, kuri metodisko darbu skatēs piedalās jau atkārtoti, kā arī liels prieks par jaunajiem pedagogiem. Izglītības pārvaldes rīkotā skate bija lieliska iespēja visiem pedagogiem gūt jaunu pieredzi.

Informāciju sagatavoja:
bērnudārza „Saulīte” vadītājas vietniece izglītības jautājumos
Sandra Vaicekauska


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi