×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-03-29
Vasaras nodarbinātības projektā skolēniem būs pieejamas 416 darbavietas uzņēmumos un pašvaldībā
Siguldas novada pašvaldība, sadarbojoties ar novada uzņēmējiem, arī šogad īstenos jauniešu nodarbinātības projektu, kura laikā iespēja strādāt un apgūt pirmās darba prasmes būs skolēniem vecumā no 13 līdz 19 gadiem, kuru dzīvesvieta deklarēta Siguldas novadā. Skolēnu pieteikumi tiks pieņemti no 10. līdz 28.aprīlim. Siguldas novada pašvaldība šā projekta īstenošanai paredzējusi 50 tūkstošus eiro. Darbavietas šogad piedāvās 19 Siguldas novada pašvaldības iestādes un struktūrvienības (134 darbavietas) un 40 uzņēmēji (282 darbavietas), 11 no tiem projektā iesaistīsies pirmo gadu.

Jau ziņots, ka pašvaldība līdz 10.martam aicināja atsaukties novada uzņēmējus, kuri vasarā vēlas nodrošināt pašvaldības apmaksātas darbavietas Siguldas novada skolēniem. Skolēnu nodarbinātības pasākumus vasaras brīvlaikā finansēs Siguldas novada pašvaldība, uzņēmējiem būs jāsedz tikai darba devēja sociālais nodoklis.

Skolēnu vasaras nodarbinātības projekta ietvaros skolēniem vecumā no 13 līdz 14 gadiem būs iespēja strādāt divas nedēļas pašvaldības iestāžu un struktūrvienību nodrošinātajās darbavietās, savukārt skolēniem vecumā no 15 līdz 19 gadiem darbavietas mēneša garumā nodrošinās novada uzņēmēji.

Skolēniem pieejamo vakanču saraksts:

  • Vakances pašvaldības iestādēs un struktūrvienībās.pdf
  • Vakances uzņēmumos.pdf

Aprīlī sāksies skolēnu reģistrācija darbavietām. Piesakoties darbam, skolēniem būs jānorāda savas prasmes un iemaņas, kā arī motivācija darbam. Pieteikumos skolēniem prioritārā kārtībā būs jāatzīmē trīs vēlamās darbavietas, izvēloties no pašvaldības apkopotā vakanču saraksta, kas no 29.marta būs pieejams pašvaldības interneta vietnē www.sigulda.lv. Skolēniem vecumā no 13 līdz 14 gadiem būs jāizvēlas darbavietas pašvaldības struktūrvienībās un iestādēs, bet skolēniem vecumā no 15 līdz 19 gadiem – darbavietas novada uzņēmumos.

Skolēnu reģistrēšanās vasaras nodarbinātības projektam norisināsies no 10. līdz 28.aprīlim. Skolēniem, piesakoties darbam vasarā, pašvaldības klientu apkalpošanas centros būs jāiesniedz:

  • aizpildīta pieteikuma anketa, kuru var saņemt pašvaldības klientu apkalpošanas centros un elektroniski šeit;
  • ārsta izziņa par skolēna veselības stāvokli.

Skolēnu pieteikumos norādīto informāciju un deklarēto dzīvesvietu līdz 22.maijam pārbaudīs pašvaldības speciālisti, skolēnu atlasi konkrētām darbavietām, pamatojoties uz norādītajām prioritārajām darbavietām skolēnu pieteikuma anketās un motivāciju strādāt uzņēmumā, veiks pašvaldības izveidota darba grupa un potenciālie darba devēji. Skolēniem, kuru iesniegumi atbildīs noteikumos noteiktajiem kritērijiem, jāseko līdzi informācijai par darba norīkojumu saņemšanu, kas pēc 22.maija tiks publicēta pašvaldības interneta vietnē www.sigulda.lv, kā arī nosūtīta Siguldas novada izglītības iestādēm. Skolēniem, kuriem prioritārajā secībā norādītajos uzņēmumos darbavietas uzņēmēji nevarēs nodrošināt, tiks piedāvātas vakances citos uzņēmumos. Katram skolēnam individuāli informācija netiks nosūtīta. Norīkojumi, kuros būs norādītas konkrētās skolēnu darbavietas, tiks izsniegti no 23. līdz 26.maijam laikā no plkst.14.00 līdz 18.00 Siguldas novada Jaunrades centrā Skolas ielā 3. Skolēniem, kuri būs iesnieguši iesniegumu, bet neatbildīs noteikumos noteiktajiem kritērijiem, tiks izsūtītas atteikuma vēstules.

Obligātā darba drošības instruktāža pašvaldības iestāžu un struktūrvienību nodrošinātajās darbavietās notiks 25.maijā plkst.16.00 Siguldas novada Jaunrades centra zālē Skolas ielā 3.

Skolēnu vasaras nodarbinātības projekts Siguldas novadā norisinās kopš 2010.gada. 2016.gadā skolēnu vasaras nodarbinātības projektā iesaistījās 313 skolēni, 39 Siguldas novada uzņēmēji, kā arī 19 pašvaldības iestādes un struktūrvienības.


© www.sigulda.lv





KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi