×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-03-30
Uzsākta Dārza ielas nomaļu sakārtošana

Šonedēļ uzsākta Dārza ielas nomaļu sakārtošana, kuras laikā visā ielas garumā tiks izveidota dabīgā granīta akmens bruģa nomale, kā arī mainīta Dārza un Krišjāņa Barona ielas krustojuma konfigurācija, padarot to drošāku.

„Dārza iela ir viena no pilsētas galvenajām ielām un kopā ar Vidzemes šoseju, Nītaures ielu, Ausekļa un Šveices ielām tā veido maģistrālo apli kustībai cauri pilsētai, atslogojot citas pilsētas ielas. Ņemot vērā lielo satiksmes intensitāti, kā arī to, ka nelielā zaļā zona uz ielas regulāri tiek izbraukāta, savukārt ziemā, domājot par satiksmes dalībnieku drošību, to sabojā uz ielām izkaisītais sāls, izveidosim dabīgā granīta akmens bruģa nomali. Tāpat, uzklausot iedzīvotājus, pārbūvēsim Dārza un Krišjāņa Barona ielas krustojumu virzienā uz Nītaures ielu, lai krustojums būtu drošāks un to neizmantotu pārgalvīgi atbraucēji jeb drifteri,” skaidro Teritorijas attīstības pārvaldes vadītāja Inga Zālīte.

Dārza ielas nomaļu sakārtošanu un krustojuma korekcijas plānots veikt līdz maija sākumam. Lai saglabātu zaļo zonu, akmens bruģa nomali plānots papildināt ar dekoratīviem, transformējamiem puķu traukiem, veidojot krāšņus apstādījumus vasaras sezonā. Ziemā puķu trauki tiks demontēti, tādējādi atbrīvojot nomali sniega vaļņa veidošanai.

Atgādinām, ka Dārza ielas rekonstrukcija tika veikta 2008.gadā, kad tika pilnībā pārbūvēta septiņus metrus plata asfaltēta ielas braucamā daļa 1,1 kilometra garumā, kā arī izbūvēts 2,25 metrus plats un 1,3 kilometrus garš gājēju velosipēdistu celiņš.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Aivars Ķiploks
- 2017-03-31 09:00

Mani interesē Nītaures un Dārza ielas krustojums. Lai tiktu no centra uz Ķipariem jāizlien līdz pus krustojumam, lai pārliecinātos par drošību, jo automašīnas pa Nītaures ielu nāk labi, ja pilsētā max atļautajā ātrumā. Uzliktais spogulis ir slikts palīgs, īpaši, sliktā laikā. Pirms daudziem gadiem galvenā bija Dārza iela, tas manuprāt, bija labāks risinājums.
Tāpat man neizpratni rada Līvkalna ielas apļa pārbūve. Aplis bija normāls, tikai vajadzēja sakārtot ceļa zīmes no pienākošajām Līvkalna un Kr.Barona ielām. To naudu varēja ieguldīt lietderīgāk.

Atbilde: Aivars Ķiploks
Administrācija
- 2017-03-31 11:53

Labdien, Aivars Ķiploks!
Paldies par Jūsu viedokli, tas ir nodots Teritorijas attīstības pārvaldes speciālistiem.

Apļveida krustojuma Pils, Cēsu, Līvkalna un Krišjāņa Barona ielā pārbūves laikā tiks mainīta tā konfigurācija, uzlabojot satiksmes drošību.

Ar cieņu www.sigulda.lv administrācija

Pasākumi