×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-03-30
Siguldas Sporta skolas U16 puišu basketbola komanda uzvar Juglu

29.martā Siguldas Sporta skolas U16 puišu komanda aizvadīja priekšpēdējo mājas spēli šī gada VEF Latvijas jaunatnes basketbola līgas pamatturnīrā, uzņemot spēcīgo Juglas komandu. Siguldieši cīnījās atzīstami un guva pelnītu uzvaru 92:68.

Abām komandām pirms šīs spēles bija vienāds zaudējumu skaits šajā sezonā – pieci. Vēl gan palikušas četras kārtas līdz pamatturnīra beigām un šī spēle nenoteiks, kurš turnīra tabulā būs augstāk, bet tomēr uzvara bija svarīga – kaut vai lai iegūtu pārliecību pirms finālspēlēm, kur pirmajā kārtā iespējama tikšanās tieši ar šo komandu.

Siguldieši spēli sāka nervozi, šķita, ka puišiem nedaudz trīc rokas, bumba negribēja klausīt ne driblā, ne piespēlēs. Aizsardzībā mūsējie, kā pēdējās spēlēs ierasts, sedza zonu, kas piespieda pretiniekus vairāk mest no tālienes. Tas atmaksājās – visā spēlē Jugla izmeta 34 tālmetienus, no kuriem precīzi bija desmit (29%). Siguldiešiem šajā rādītājā veicās labāk – 37% jeb precīzi 7 no 19 trīspunktu metieniem (pa trīs precīziem raidījumiem Daniela Iļjina un Rūdolfa Malcenieka kontā).

Pirmā ceturtdaļa noslēdzās ar rezultātu 18:16 Siguldas labā, saspringta spēkošanās turpinājās otrajā ceturtdaļā, kas noslēdzās ar rezultātu 42:30. Bažas radīta tas, ka jau pirmajā puslaikā pa trīs piezīmēm sapelnīja abi mūsu vadošie spēlētāji – Roberts Bērze un Daniels Iļjins. Trešās ceturtdaļas sākumā Robertam jau ceturtā piezīme. Vairāk nācās spēlēt Ernestam Artūram Bērzem un Rūdolfam Malceniekam. Tieši Rūdolfs bija tas, kurš trešajā ceturtdaļā panāca lūzumu spēlē par labu Siguldai, viņš pēc kārtas iemeta trīs tālmetienus un vienu pustālo, kas nodrošināja izrāvienu līdz +20. Jugla gan attapās un arī atbildēja ar vairākiem precīziem tālmetieniem, bet mūsu puiši bija ieguvuši pārliecību, metieni sāka krist arī citiem. Vairākas labas epizodes izspēlēja Ernests Artūrs Bērze, Toms Aizupietis. Roberts un Daniels, spēlējot ar četrām piezīmēm, guva vērtīgus punktus, kas neļāva rīdziniekiem pietuvoties rezultātā. Zem groziem cīņā par atlekušajām bumbām siguldieši bija krietni pārāki par saviem pretiniekiem: Roberts Bērze – 20, Kristers Puķītis – 17, Toms Aizupietis – 9. Komandai kopā 63 bumbas, pretiniekiem tikai 47.

Spēles izskaņā Sigulda droši nosargāja pārsvaru un beigu rezultāts 92:68. Rezultatīvākie šajā spēlē Siguldas komandā bija Roberts Bērze - 22 punkti, Rūdolfs Malcenieks - 20 punkti, Daniels Iļjins – 17 punkti. Kristeram Puķītim un Ernestam Artūram Bērzem pa 12 punktiem.

Svētdien, 2.aprīlī, U16 komanda izspēlēs pēdējo mājas spēli šajā sezonā, pretī stāsies Valmiera, kuras rindās, ļoti iespējams, spēlēs Ojārs Bērziņš, Latvijas U16 kadetu izlases līderis, kurš nespēlēja visu pirmo apli. Cik var spriest, Valmiera Ojāru piesaista pēdējās sezonas spēlēs, lai komanda izkļūtu no turnīra tabulas bīstamās zonas – pēdējām divām vietām, kurām būs jācīnās par palikšanu pirmajā divīzijā. Siguldai izaicinājums – uzvarēt Valmieru ar Ojāru Bērziņu ierindā. Domājams, mūsu puišiem tas ir pa spēkam. Aicinām līdzjutējus svētdien plkst.12.30 Siguldas Sporta skolā atbalstīt mūsu komandu. Uz tikšanos!


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi