×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-04-03
Koncerts bērniem „Sīpoliņa jaunie piedzīvojumi”

Sestdien, 8.aprīlī, plkst.17.00 koncertzālē „Baltais Flīģelis” izskanēs koncerts bērniem „Sīpoliņa jaunie piedzīvojumi”, kurā skatītāji pieredzēs, kā Sīpoliņš, Ķirsītis un Zemenīte ar Mandarīnu un Tomātu spēkojās.

Mazais un drosmīgais Sīpoliņš grib atbrīvot no cietuma visus netaisnīgi ieslodzītos. Bet, lai to izdarītu, viņam būs jāsadraudzējas ar Ķirsēnu, Zemenīti un labo Kurmieni. Viņš satiks arī Ķirbīti, Mellenīti, raudulīgo Hercogu Mandarīnu, dusmīgo Bruņinieku Tomātu, nejaukās grāfienes Ķirses un neizlēmīgo Advokātu Zirni. Kā viss risināsies, uzzināsiet, noklausoties koncertuzvedumu „Jaunie Sīpoliņa piedzīvojumi”, kurā izskanēs gan skaistā un aizrautīgā itāļu mūzika, gan pa kādam tango, tarantellai un pat ļoti populārai latviešu dziesmai.

Izrādē piedalās „Trio Art-i-Shock”, Sergejs Jēgers, Vadims Lukjančuks, Karina Bērziņa, Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijas studenti, Rīgas Horeogrāfijas vidusskolas un Rīgas Doma Kora skolas audzēkņi.

Biļetes cena – no 4 līdz 6 eiro.  Siguldas novada iedzīvotāja ID kartes īpašniekiem – 1 eiro atlaide. Biļetes pieejamas „Biļešu paradīzes” tirdzniecības vietās.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi