×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-04-04
Siguldā durvis vērs zinātkāres centrs „Mazā Brīnumzeme”

Maijā sākumā Laurenču sākumskolas jaunās ēkas 1. stāvā durvis vērs izglītības un radošo tehnoloģiju centrs Mazā Brīnumzeme”. Darba dienās centrs piedāvās izglītojošas nodarbības skolēniem un interešu pulciņu dalībniekiem, bet pieaugušie varēs izaicināt sevi saliedēšanas pasākumos. Savukārt nedēļas nogalēs ikviens interesents varēs apmeklēt aizraujošas piedzīvojumu programmas vai svinēt dzimšanas dienas ballītes.

Izglītības un radošo tehnoloģiju centrā būs apskatāma mini pasaule, kurā  viss ir kā dzīvē: pa ielām brauc miniatūras automašīnas, vietām veidojas sastrēgumi, garām aizrībina vilcieni, cilvēki steidzas ikdienas gaitās, strādā veikali, fabrikas, skolas, stacijas. Mazajā pasaulē ir pilsētas un lauki, pļavas un kalni, parki, mājdzīvnieki un pat alas. Ekspozīcijas izveidē īpaši ir piestrādāts pie dažādām drošības situāciju ainiņām, lai apmeklētāji varētu pārbaudīt savas zināšanas un nostiprināt prasmes pareizai rīcībai riska situācijās uz ceļa, dzelzceļa un mājās.

„Mazajā Brīnumzemē” varēs izmēģināt roku ar modeļu būvi, programmēšanu un mehatroniku saistītām nodarbēm. Tādējādi attīstot telpisko domāšanu, radošu un izzinošu apmācību procesu, vienlaicīgi mudinot apgūt elektronikas un mehānikas dizaina un izgatavošanas prasmes. Centra piedzīvojumu programmu piedāvājums ir vērsts uz intereses radīšanu par dažādām dzīves jomām, profesijām, ļaujot katram padziļināt zināšanas par inženierzinātnēm un tehnisko jaunradi.

Plašāka informācija par izglītības un radošo tehnoloģiju centrs „Mazā Brīnumzeme” pieejams interneta vietnē www.mazabrinumzeme.lv, kā arī pa tālruni 28308377. Dalības maksa – 7 eiro, ieejas maksa daudzbērnu ģimenei (2 pieaugušie + 3 un vairāk bērni) – 25 eiro, bērniem līdz 4 gadu vecumam pieaugušā pavadībā apmeklējums bez maksas.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi