×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-04-04
Informācija deputātu kandidātu sarakstu iesniedzējiem




Siguldas novada vēlēšanu komisija informē, ka no 14.aprīļa sākas un līdz 24.aprīlim turpinās deputātu kandidātu sarakstu iesniegšana 2017.gada 3.jūnija pašvaldību vēlēšanām.

Deputātu kandidātu saraksti tiks pieņemti Siguldas novada pašvaldības Pakalpojumu centrā, Raiņa ielā 3, Siguldā, Siguldas novadā.


Sarakstu pieņemšanas laiki (apstiprināti Siguldas novada vēlēšanu komisijas 27.marta sēdē):

  • Otrdiena, 18.aprīlis: 14.00–17.00
  • Trešdiena, 19.aprīlis: 09.00–12.00
  • Ceturtdiena, 20.aprīlis: 15.00–18.00
  • Piektdiena, 21.aprīlis: 09.00–12.00
  • Pirmdiena, 24.aprīlis: 14.00–18.00

Deputātu kandidātu sarakstu iesniedzēji aicināti par savu plānoto ierašanās laiku iepriekš informēt pa tālruni 28488676. Ir iespējams vienoties arī par citiem iesniegšanas laikiem, ja norādītie laiki nav pieejami.

Saskaņā ar Republikas pilsētas domes un novada domes vēlēšanu likuma 18.pantu vēlēšanu komisija pieņems tikai tādus kandidātu sarakstus, par kuriem ir samaksāta drošības nauda.

Drošības nauda par kandidātu sarakstu pašvaldības domes vēlēšanām Siguldas novadā ir 150 eiro, kas pirms sarakstu iesniegšanas jāiemaksā Siguldas novada Domes norēķinu kontā Siguldas novada vēlēšanu komisijas depozītā:

Siguldas novada Dome
Pils iela 16, Sigulda, Siguldas novads, LV-2150
Reģ.nr. 90000048152
AS „SEB banka”
SWIFT (BIC) kods: UNLALV2X
Konta numurs: LV15UNLA0027800130404

Veicot maksājumu, ir jānorāda, kas naudu iemaksājis un kāds nosaukums ir kandidātu sarakstam, par kuru drošības nauda iemaksāta. Iemaksātā drošības nauda dod tiesības iesniegt viena nosaukuma kandidātu sarakstu vienas domes vēlēšanām. Drošības naudu drīkst iemaksāt gan juridiska, gan fiziska persona.

Ja no attiecīgā nosaukuma kandidātu saraksta domē tiks ievēlēts kaut viens deputāts, drošības nauda atdodama iemaksātājiem, ja netiks ievēlēts neviens, vēlēšanu komisija drošības naudu ieskaitīs Siguldas novada pašvaldības pamatbudžetā.

Iesniedzot deputātu kandidātu sarakstu Siguldas novada vēlēšanu komisijai, ir jāpievieno drošības naudas maksājuma apliecinošs dokuments (apliecināts bankas maksājuma uzdevums).

Jautājumu gadījumā aicinām sazināties ar Siguldas novada vēlēšanu komisijas priekšsēdētāju Tatjanu Krūmiņu, tālrunis 28488676, e-pasts tatjana.krumina@sigulda.lv.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi