×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-04-07
Tikšanās ar autobiogrāfijas „Iļģuciema pašpuikas stāsti” autoru Jūliju Krūmiņu

Pirmdien, 10.aprīlī, plkst.18.00 Siguldas pagasta Kultūras namā notiks tikšanās ar Jūliju Krūmiņu – uzņēmēju un autobiogrāfijas „Iļģuciema pašpuikas stāsti” autoru. Savos memuāros viņš atklāti stāsta, kā ir izaugt pēckara Latvijā, pierādīt savu „es” un izveidot plaukstošu biznesu.

„Pārlasot Sudrabu Edžus „Dullo Dauku”, domāju, ka dulls es arī vienmēr esmu bijis, bet ne stulbs. Jūrnieka sapņi man ir iedzimti. Bet vairāk par visu dzīvē mani urda ziņkāre izzināt pasauli. Ak, šī neremdināmā ziņkāre! Kas ir aiz līnijas, kur satiekas debesis un jūra? Kas notiek ar sauli, kad tā iegrimst jūrā? Kur paliek vējš, kas nepūš, un ir tas neredzamais spēks, kas piepūš skaistās buras un dzen laivu uz priekšu? Vai tiešām ir jābūt māksliniekam, lai saskatītu, kas ir aiz šīs līnijas, ko svešvārdā sauc par horizontu? Būs jāaprunājas ar Dullo Dauku, kad satikšu”, stāsta Jūlijs Krūmiņš.

Darbosies arī izdevniecības „Jumava” grāmatu galds.

Ieeja – bez maksas.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi