×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-04-08
Ar „S!–Skate 2017” tiks atklātas gada siltās sezonas sacensības

Fischer Slēpošanas centrs aicina piedalīties „S!–Skate 2017” skrituļslidošanas seriālā, ar kuru 13.aprīlī tiks aizsāktas gada siltās sezonas sporta sacensības. Pasākuma norise plānota no plkst.18.30 un pirmajā sacensību posmā plānota sprinta distance pa 200 metru apli.

Sacensības tiks aizvadītas jau ceturto gadu un ir populāras lielu un mazu skrituļslidotāju vidū. Sacensību mērķis ir popularizēt skrituļslidošanu dažādu vecumu paaudžu vidū, kā arī veicināt lietderīgu un fiziski aktīvu brīvā laika pavadīšanu. Tajās aicināts piedalīties ikviens interesents, kurš ir apguvis skrituļslidošanas iemaņas, un kuram ir atbilstošs veselības stāvoklis. Kopumā sacensību dalībnieki, ņemot vērā savu vecumu un meistarības līmeni, var izvēlēties startēt kādā no 26 dažādām vecuma grupām.

Plašāka informācija par pasākumu pieejama šeit, sacensību nolikums pieejams šeit, savukārt reģistrēties sacensībām iespējams biedrības A2 mājas lapā.

Kopumā šajā sezonā paredzēti vēl pieci „S!–Skate” skrituļslidošanas posmi – 11.maijā, 1.jūnijā, 6.jūlijā, 3.augustā un 21.septembrī.

Katrā posmā pirmo trīs vietu ieguvējus apbalvos ar diplomiem un sponsoru piemiņas veltēm. Sezonas kopvērtējumā trīs labākos sportistus visās vecuma grupās apbalvos ar rīkotāju un atbalstītāju sarūpētām balvām.

Sacensību norise nebūtu iespējama bez atbalstītājiem – Siguldas novada pašvaldības, biedrības A2, „Fischer Latvia”, „Briko Maplus” smēriem, SIA „Rāmkalni Nordeco”, SIA „Maiznīca Flora”, piedzīvojumu parka „Tarzāns” un SIA „Siguldas Saldējums”.

Informāciju sagatavoja:
SIA „​Siguldas Sporta serviss”
Sabiedrisko attiecību un mārketinga speciāliste
Agnija Lauska


© www.sigulda.lv





KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi