×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-04-10
Zelts starptautiskās džudo sacensībās „Young Stars 2017”

Pagājušajā nedēļā Jūrmalā notika starptautiskas džudo sacensības, kurās pulcējās 753 dalībnieki no 60 klubiem. Tika pārstāvētas tādas valstīs kā Latvija, Krievija, Lietuva, Igaunija, Ukraina, Somija, Baltkrievija, Armēnija, Kazahstāna.

Šajā turnīrā U18 vecuma grupā (73 kilogrami) startēja siguldietis Renārs Hans. Gūstot divas uzvaras pār baltkrievu sportistiem, Renārs iekļuva sacensību finālā. Fināla cīņā sportists tikās ar Liepājas džudo skolas audzēkni, pār kuru jau trešo reizi guva uzvaru un kļuva par sacensību uzvarētāju.

Jāmin, ka 25.martā Renārs Hans piedalījās atlases sacensībās Brēmenē, kas pulcēja vairāk nekā 1000 dalībniekus. Šis turnīrs Latvijas džudistiem ir viens no atlases posmiem Eiropas čempionātam U18 vecuma grupā. Renāra Hana kategorijā bija otra lielākā konkurence – 82 sportisti. Pirmā cīņa siguldietim notika ar vācieti, kurš ir Vācijas čempions, melnās jostas īpašnieks iepriekšējā gadā. Cīņa ilga sešas minūtes, taču neviens no sportistiem nespēja gūt uzvaru. Papildlaikā tiesneši Renāram Hanam iedeva sodu, līdz ar to cīņa bija zaudēta. Latviešu sportistam gandarījumu cīņās abi pretinieki bija no Nīderlandes, vienu siguldietis pieveica, otram zaudēja.

Paldies Siguldas novada pašvaldībai un personīgi Dukuru ģimenei par atbalstu, kas ļāva startēt šajā turnīrā. 

Informāciju sagatavoja:
Ivo Alksnis


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi