×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-04-10
Atsāks pārbūves darbus Nākotnes un Līvkalna ielā

Iestājoties atbilstošiem laika apstākļiem, plānots atsākt pārbūves darbus Nākotnes un Līvkalna ielā.

Pirmdien, 10.aprīlī, noslēgts līgums par Nākotnes ielas pārbūves turpināšanu posmā no Tilta līdz Riekstu ielai izbūvējot asfaltsegumu. Līgums noslēgts ar pašvaldības iepirkumā izvēlēto SIA „Imberteh”, kas turpinās iepriekšējā būvnieka pērn uzsākto ielas pārbūvi. Darbi tiks uzsākti aprīļa beigās un asfaltsegumu Nākotnes ielā plānots izbūvēt līdz jūnija beigām.

Jau ziņots, ka darbu tehnoloģiskā pārtraukuma laikā – ziemas sezonā – pašvaldība lauza līgumu ar iepriekš būvniecības iepirkumā uzvarējušo SIA „Iko”, kas darbus Nākotnes ielā veica, lai arī kvalitatīvi, tomēr būtiski neievērojot līguma termiņus; tika izsludināts jauns iepirkums. Līdz šim Nākotnes ielas posmā no Tilta līdz Riekstu ielai izbūvēta daļa no ceļa seguma konstrukcijas un trīs infiltrācijas aku posmi. Ielas pārbūves laikā Nākotnes ielā būtiski satiksmes ierobežojumi nav plānoti. Turpinot infrastruktūras sakārtošanas darbus Ķiparu ciemā, maijā tiks uzsākta gājēju ietves izbūve gar Nurmižu ceļu no Televīzijas ielas līdz Nākotnes ielai.

Tāpat tuvākajā laikā tiks atsākti darbi arī Līvkalna ielā, kur pērn tika uzsākta ielas pārbūve visā tās garumā. Plānots veikt grāvju tīrīšanu, lai atbrīvotu ielu no pavasara ūdens, un sākt ceļa būvdarbus, ieklājot šķembu pamata virskārtu un asfalstegumu vairākās kārtās. Darbus plānots pabeigt jūnijā.

Atgādinām, ka pašvaldība plānojusi novada ielu un ceļu atjaunošanā un pārbūvē šogad ieguldīt 5,1 miljonu eiro.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi