×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-04-11
Maija sākumā Siguldā notiks Latvijas Stādu parāde

5. un 6.maijā – no plkst.9.00 līdz 18.00 Siguldas Svētku laukumā notiks 14.Latvijas Stādu parāde. Pasākums pulcēs Latvijas stādaudzētājus, kuri piedāvās vasaras puķes, augļu kokus un ogulājus, dekoratīvos kokus un krūmus, kā arī daudzgadīgās puķes un citus stādus. Tāpat darbosies arī amatnieku, dārza preču un tehnikas tirgus. Šogad pasākumu papildinās arī garšu parāde, kur apmeklētāji varēs iepazīties, degustēt un iegādāties pašmāju izaudzētos garšaugus. 5.maijā pasākuma apmeklētājiem būs iespēja iesaistīties retu un neparastu formu stādu izsolē.

Izklaidi nodrošinās Siguldas novada Kultūras pārvaldes sagatavotā programma. Bērniem būs pieejamas piepūšamās atrakcijas bērniem par maksu, savukārt Kalsnavas arborētums piedāvās aizraujošas un izglītojošas spēles gan bērniem, gan pieugušajiem.

Šogad jaunums apmeklētājiem būs arī stādu garderobe, kurā ikvienam būs iespēja novietot iegādātos stādus un, pirms došanās prom, ar automašīnām piebraukt tiem pakaļ, tādējādi atvieglojot stādu nešanu uz stāvvietām pilsētā.

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi