×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-04-12
Bezmaksas sociālo prasmju programma vecākiem

No 27.aprīļa Siguldas novada pašvaldības Ģimenes atbalsta centrs organizē grupu nodarbības „Sociālo prasmju programma vecākiem” sertificētu speciālistu vadībā.

Nodarbību cikla mērķis ir veicināt sociālo prasmju attīstīšanu un lietošanu vecāku attiecībās ar bērniem – kā runāt par bērna veiksmēm un neveiksmēm, par to, kā bērns jūtas skolā vai bērnudārzā. Ciklā plānotas astoņas grupu nodarbības, iekļaujot aktuālas tēmas – neverbālā komunikācija, klausīšanās prasmes, attiecību veidošanas prasmes, sadarbības prasmju trenēšana, emociju atpazīšana un regulēšana, kā arī problēmsituāciju risināšana.

Grupu nodarbību ciklu vadīs sertificēti grupu vadītāji – Ģimenes atbalsta centra vadītāja Ruta Leišavniece un sociālā darbiniece darbam ar ģimeni un bērniem Aija Eva Eļēna. Nodarbības notiks vienu reizi nedēļā no 27.aprīļa pašvaldības Sociālo pakalpojumu centrā Rīgas ielā 1. Nodarbību sākuma laiks tiks precizēts, ņemot vērā dalībnieku pieprasījumu. Nodarbību ilgums – divas stundas.

Dalība nodarbību ciklā – bez maksas.

Interesenti aicināti pieteikt savu dalību līdz 25.aprīlim, zvanot uz tālruni 29422503 vai rakstot uz e-pastu ruta.leisavniece@sigulda.lv.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi