×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-04-18
Siguldas Sporta centrs aicina uz aizraujošām aktivitātēm

Jau ziņots, ka aprīlī darbu sācis Siguldas Sporta centrs, kura lielais un bērnu peldētapmācības baseins darba dienās atvērts no plkst.7.00 līdz 8.00 un no plkst.16.00 līdz 23.00, bet brīvdienās un svētku dienās no plkst.8.00 līdz 22.00. Sporta centra trenažieru zāle ir atvērta katru dienu no plkst.8.00 līdz 22.00, savukārt ūdensatrakciju un atpūtas zona darba dienās strādā no plkst.15.00 līdz 22.00, bet brīvdienās un svētku dienās no plkst.9.00 līdz 22.00.

No 18.aprīļa darba dienu vakaros no plkst.18.00 līdz 20.00 Siguldas sporta centrā  norisināsies fitnesa nodarbības – novadniekiem būs iespēja apmeklēt HIIT, funkcionālos treniņus, spēka aerobiku, stepa aerobiku, NTC (Nike Training Club) un citas nodarbības. Nodarbību saraksts un to apraksts pieejams šeit. Maksa par fitnesa nodarbību – 5,50 eiro, ar Siguldas novada ID karti – 4,95 eiro. Bērniem, skolēniem un senioriem maksa par nodarbību būs 5 eiro, savukārt ar Siguldas novada ID karti – 4,5 eiro. Siguldas novada daudzbērnu ģimenēm tiks piešķirta papildu 10% atlaide. Uz nodarbībām ir iepriekš jāpiesakās pa tālruņiem 67973111 vai 25448860. Nodarbību saraksts tiks papildināts un jau maijā šīm nodarbībām pievienosies arī dažādas ūdens nodarbības.

Siguldas Sporta centrs nodrošina plašas iespējas dažādām sporta nodarbībām. Sporta centrā pieejams 25 metrus garš peldbaseins ar četriem celiņiem, kā arī speciāls bērnu peldētapmācības baseins 80 centimetru dziļumā. Turpat izveidota arī ūdens atrakciju un atpūtas zona, kurā pieejams bērnu ūdens atrakciju baseins, ūdens slīdrenes 40 metru garumā, kā arī hidromasāžas un aukstā ūdens baseini. Tāpat iedzīvotājiem ūdens atrakciju un atpūtas zonā būs pieejama sauna, tvaika un infrasarkanā pirts, kā arī hidromasāžas dušas.

Siguldas Sporta centrā pieejamas dažādas atlaižu programmas bērniem, skolēniem, studentiem, senioriem, daudzbērnu ģimenēm un Siguldas novada iedzīvotājiem ar ID kartēm līdz pat 20%.  

Atgādinām, ka lai Sporta centra apmeklētāji pagūtu nesteidzīgi izmantot kvalitatīvo centra piedāvājumu – peldbaseinu, ūdensatrakciju zonu, trenažieru zāli vai aerobikas nodarbības, aicinām veikt apmeklējuma rezervāciju pa tālruni 25448860 vai 67973111. Plānots, ka no maija Sporta centra apmeklētājiem būs iespēja treniņu un nodarbību laikus rezervēt arī elektroniski.

 

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi