×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-04-18
Siguldas novada bibliotēkās norisinās Bibliotēku nedēļa

No 17. līdz 23.aprīlim Bibliotēku nedēļas „Bibliotēkas un sabiedrība: vienotas kopīgiem mērķiem” laikā Siguldas novada bibliotēkās, tāpat kā citviet Latvijā, akcentēs bibliotēku nozīmi sabiedrības kultūras un izglītošanās jomā.

Bibliotēkas nepastāv vakuumā. Bibliotēkas ir sabiedrības spogulis, un tās ir stipras tikai tad, ja tās kalpo sabiedrībai un tās vajadzībām. Dzīvotspējīgi un jēgpilni ir tikai tādi bibliotēkas pakalpojumi, kas patiešām ir vajadzīgi sabiedrībai. Tieši tāpēc bibliotekāriem vissvarīgākā prasme ir mācēt ieklausīties cilvēkos sev apkārt, un atsaukties viņu vajadzībām.

Bibliotēku nedēļas pasākumi novada bibliotēkās:

  • 18.aprīlī plkst.17.00 Siguldas pagasta Centra bibliotēka aicina lasītājus un citus interesantus dalīties pārdomās par bibliotēku lomu sabiedrībā atvērtajā diskusijā Kāpēc mēs mīlam bibliotēku?”.
  • 20.aprīlī plkst.15.00 Siguldas novada bibliotēka aicina uz Bibliotēku nedēļas aktuālo diskusiju Bibliotēka un sabiedrība: Sadarbība lasītveicināšanas jomā” ar mērķi rast jaunas idejas un efektīvus sadarbības veidus un formas ar sabiedrības pārstāvjiem, izglītības iestādēm, uzņēmējiem un citiem interesentiem.
  • 20.aprīlī plkst.17.00 Jūdažu bibliotēka aicina ģimenes uz Skaļās lasīšanas pēcpusdienu”.
  • 21.aprīlī plkst.16.00 Siguldas novada bibliotēkā notiks tematiskā pēcpusdiena Mūsējie garākajā ceļā uz tālāko vietu”. Stāsti par ekspedīciju uz Pita salu Jaunzēlandē. Bibliotēkā viesosies ekspedīcijas dalībnieki Dainis Pudelis un Ivars Brencis.
  • 22.aprīlī no plkst.12.00 Siguldas novada bibliotēka jau otro gadu rīkos akciju Atved savu bērnu uz bibliotēku!”, kuras laikā vecāki aicināti atvest bērnus iepazīt bibliotēku un grāmatu pasauli. Pasākuma ietvaros notiks Skaļās lasīšanas rīts” – lasīt varēs gan bērni, gan vecāki. Tāpat apmeklētāji varēs iesaistīties orientēšanās spēlē pa bibliotēku, risināt mīklas, spēlēt galda spēles un darboties radošajās aktivitātēs.

Bibliotēkas aicina interesentus būt aktīviem un apmeklēt Bibliotēku nedēļas pasākumus, kā arī šīs nedēļas laikā dalīties sociālajos tīklos ar stāstiem par bibliotēkas nozīmi un par to, kāpēc viņi mīl savu bibliotēku, izmantojot tēmturi #manabiblioteka.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi