×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-04-18
Aija Andrejeva akustiskajā koncertprogramā „Ceļojums pie sevis”

Sestdien, 22.aprīlī, plkst.18.00 koncertzālē „Baltais Flīģelis” ar akustisko dziesmu programmu „Ceļojums pie sevi” viesosies Aija Andrejeva.

Jaunajā programmā iekļauti visi dziedātājas hīti jeb, kā saka pati Aija, „pašlaik aktuālākās dziesmas, kas ietērptas citās skaņās un krāsās” – Kārļa Lāča, Harija Zariņa, Ulda Marhilēviča un citu autoru skaņdarbi – „Tumsā”, „Kamoliņš”, „Kafijas krūze”, „Lelle”, „What For?!”, „Ar tevi lasīju kastaņus”, „Vēl”, „Kā neviens”, „Tu un es”, „Ēnas”, „Pavasaris” un citi.

Dziedātāja uzsver, ka šī programma, kur dziesmas būs dzirdamas pavisam citādākā skanējumā, citās krāsās un noskaņās, būs kā noslēgums vienam dzīves un karjeras posmam un skaists tilts uz gaidāmo albumu. „Uz koncertiem, kas skanēs daudzās Latvijas pilsētās, aicinu visus tos, kas varbūt nav paguvuši noskatīties kādu no maniem lielajiem koncertiem. Gribu ar saviem klausītājiem tikties intīmā un mājīgā atmosfērā, ļaujot viņiem satikties ar sevi un savu Mazo princi” piebilst Aija.

Jaunajā koncertprogrammā par muzikālo pavadījumu gādās Kaspars Ansons (ģitāras), Jānis Pals (čells; „Melo M”) , Kaspars Kurdenko (perkusijas).

Biļetes cena – no 15 līdz 20 eiro. Biļetes pieejamas Biļešu servisstirdzniecības vietās.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi