×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-04-20
Siguldas novada Veselības un sporta nedēļas piedāvājums ģimenēm ar bērniem

Siguldas novada Veselības un sporta nedēļas laikā no 24. līdz 30.aprīlim virkne aktivitāšu būs īpaši interesantas ģimenēm ar bērniem un topošajām māmiņām.

Siguldas novada Veselības diena

Sestdien, 29.aprīlī, jaunatklātajā Siguldas Sporta centrā Ata Kronvalda ielā 7A no plkst.10.00 norisināsies Siguldas novada Veselības diena, kurā būs plašs piedāvājums ģimenēm ar bērniem. Būs pieejamas bezmaksas ārstu konsultācijas un veselības pārbaudes. Ģimenes aicinātas apgūt pirmās palīdzības sniegšanu un piedalīties fotoorientēšanās stafetē „Es esmu siguldietis! Es esmu aktīvs!”. Grūtnieces varēs apmeklēt vingrošanu un saņemt fizioterapeita konsultācijas.

Savukārt plkst.11.30 novadnieki aicināti uz vēdiskās filozofijas pasniedzēja Uģa Kuģa lekciju par garīgo veselību un veselīgām attiecībām ģimenē „Veselīgu attiecību noslēpums”.

Lekcijas un diskusijas nedēļas garumā

  • Paneļdiskusija „Vai veselība ir kustībā” kopā ar veselīga dzīvesveida piekritējiem – pirmdien, 24.aprīlī, plkst.19.00 Siguldas Sporta centrā.
  • Sporta psiholoģes Lāsmas Lapiņas lekcija „Stress un trauksme sportā: cēloņi, pazīmes, regulācijas metodes” par to, kā motivēt bērnus turpināt uzsāktās sporta nodarbības, kā palīdzēt sasniegt labus rezultātus un mazināt satraukumu sacensībās – trešdien, 26.aprīlī, plkst.18.00 Siguldas Sporta centrā.
  • Blogera un veselīga dzīvesveida piekritēja Kaspara Vendeļa saruna par ēdienu, kustību, ģimeni un sociālām saitēm projekta „Kā nodzīvot līdz 120” ietvaros – ceturtdien, 27.aprīlī, plkst.18.30 Siguldas Sporta centrā.
  • Veģetāra uztura skolas vadītājas Ditas Lases lekcija „Veselīgs ēdiens, kas garšo bērniem” – piektdien, 28.aprīlī, plkst.18.00 Siguldas Sporta centrā.

Nodarbības un fiziskas aktivitātes

  • „Momy Fit” nodarbība māmiņām ar mazuļiem kopā ar treneri Evitu Berci – otrdien, 25.aprīlī, plkst.11.00 Fischer Slēpošanas centrā Puķu ielā 4.
  • Skrituļslidošanas apmācība trenera vadībā lieliem un maziem – sākums lieliskai sportiskai aktivitātei kopā ar ģimeni visas vasaras garumā – ceturtdien, 27.aprīlī, plkst.18.30 Fischer Slēpošanas centrā.
  • Veselības vingrošana ģimenēm – ceturtdien, 27.aprīlī, plkst.18.30 veselības profilakses centrā „Malus” Pulkveža Brieža ielā 69.
  • Vingrošana māmiņām kopā ar mazuļiem Bērnu centrā „Kā mājās” – piektdien, 28.aprīlī, plkst.11.00 Ausekļa ielā 5.
  • Pavasara atklāšanas pārgājiens Siguldā – maršrutā ietverti populārākie Gaujas senielejas apskates objekti – Ķeizarskats, Gūtmaņa ala, Velnala, Kājnieku tilts un citi. Pārgājiena garums – ap 15 kilometriem, ilgums 3–4 stundas – svētdien, 30.aprīlī, plkst.10.00 no Siguldas dzelzceļa stacijas laukuma.

Pilna Veselības un sporta nedēļas programma pieejama – šeit

Daļa no Siguldas novada Veselības un sporta nedēļas un Veselības dienas aktivitātēm tiek finansētas Eiropas Sociālā fonda projekta Nr.9.2.4.2/16/I/018 „Esi vesels Siguldas novadā!" ietvaros. 

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi