×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-04-20
Šonedēļ Siguldas novadā – Lielā talka, Aijas Andrejevas koncerts un citi pasākumi

Piektdien, 21.aprīlī

Plkst.16.00 Tematiskā pēcpusdiena „Mūsējie garākajā ceļā uz tālāko vietu” Siguldas novada bibliotēkā. Jaunieši stāstīs par ekspedīciju uz Pita salu Jaunzēlandē, kas ir vistālākais sauszemes punkts no Rīgas, tātad tieši zemeslodes otrā pusē. Ieeja – bez maksas.

Sestdien, 22.aprīlī

No plkst.9.00 Lielā talka Siguldas novadā, papildu informācija – šeit.

Plkst.10.00 Latvijas Apvienotās badmintona līgas sacensības Siguldas Sporta centrā. Ieeja – bez maksas.

Plkst.12.00 Bibliotēku nedēļas akcija „Atved savu bērnu uz bibliotēku!” Siguldas novada bibliotēkas Bērnu literatūras nodaļā. Notiks „Skaļās lasīšanas rīts”, apmeklētāji varēs iesaistīties orientēšanās spēlē pa bibliotēku, risināt mīklas, spēlēt galda spēles un darboties radošajās aktivitātēs. Ieeja – bez maksas.

Plkst.18.00 Aijas Andrejevas jaunā koncertprogramma „Ceļojums pie sevis” koncertzālē „Baltais Flīģelis”. Akustiskajā programmā iekļautas visas dziedātājas aktuālās dziesmas, ietērptas citās skaņās un krāsās, kas būs kā noslēgums vienam dzīves un karjeras posmam un skaists tilts uz gaidāmo albumu. Par muzikālo pavadījumu gādās Kaspars Ansons (ģitāras), Jānis Pals (čells, „Melo M”), Kaspars Kurdenko (perkusijas). Biļetes cena – no 15 līdz 20 eiro. Biļetes pieejamas „Biļešu serviss” tirdzniecības vietās.

Svētdien, 23.aprīlī

Plkst.9.30 Latvijas Apvienotās badmintona līgas sacensības Siguldas Sporta centrā. Ieeja – bez maksas.

Izstādes

  • Gleznošanas studijas „Krāsas pa gaisu" darbu izstāde „Pretī gaismai" nodarbību centrā „Namiņš" Oskara Kalpaka ielā 11.
  • Jura Petraškeviča bērnu grāmatu ilustrāciju izstāde Siguldas Mākslu skolas „Baltais Flīģelis” Izstāžu zālē.
  • Fotoizstāde „Daba mostas” Allažu pagasta bibliotēkā.
  • Tematiskā izstāde „Tavi labie vārdi īstenībā ir spārni”. Kornēlijai Apškrūmai – 80. Siguldas pagasta Centra bibliotēkā.
  • Izstāde „Caur sāpēm dzimst dzeja”. Dzejniecei Kornēlijai Apškrūmai – 80. Siguldas novada bibliotēkas abonementā.
  • Izstāde „Vīrs, kam sirds uz grāmatām nesas”. Bibliotekāram, bibliogrāfam Jānim Misiņam – 155. Siguldas novada bibliotēkas abonementā.
  • Latvijas Nacionālās bibliotēkas ceļojošā izstāde „Ārzemju ekslibris 1790–2010: Džeimsa Hovarda Freizera dāvinājums” Siguldas novada bibliotēkas izstāžu telpā.
  • Tematiskā izstāde „Latviešu valoda kā nacionālās identitātes pamats”. Valodniekam, publicistam un tautas pašapziņas veidotājam Atim Kronvaldam – 180. Siguldas novada bibliotēkas lasītavā.
  • Tautas daiļamata meistares Iritas Lukšo jubilejas izstāde „Ceļā…” kopā ar draugiem un domubiedriem Siguldas pagasta Kultūras namā.
  • Izstāde „Ceļā uz Latvijas valsti. Pilsonis” Turaidas muzejrezervātā.
  • Tematiskā izstāde par Lieldienām „Jau pūpoli mežu ielokā zied, un vizbulītes ēnā smaida…” Siguldas pagasta Centra bibliotēkā.
  • Tematiskā izstāde „Kad atnāca Lielā diena...” Siguldas novada bibliotēkas Bērnu literatūras nodaļā.
  • Literatūras izstāde „Atnāca Lieldiena dziedādama, zelta zīlītes bārstīdama…” Jūdažu bibliotēkā.
  • Materiālu izstāde „Tecinām sulas” Allažu pagasta bibliotēkā.
  • Tematiskā izstāde „Bibliotēkas un sabiedrība: vienotas kopīgiem mērķiem” Siguldas pagasta Centra bibliotēkā.

© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi