×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Trešdiena, 24. aprīlis
Šodien sveicam: Visvaldis, Nameda, Ritvaldis
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-04-20
Siguldā notiks otrais Skaņu un garšu festivāls

12.augustā no plkst.16.00 Siguldas pilsdrupās norisināsies otrais Skaņu un garšu festivāls „Ieklausies garšā”, kas apvieno trīs, iespējams, svarīgākās cilvēka maņas: dzirdi, garšu un redzi. Šogad festivāls tā dalībniekus aicinās baudīt Grila dārza svētku atmosfēru.

Gaisā virmojot maģiskai dārza svētku gaisotnei, festivāla apmeklētāji tiks lutināti un izglītoti gan ēdiena, gan mūzikas baudīšanā – pasākuma apmeklētājiem būs iespēja par draudzīgām cenām izgaršot labāko restorānu ēdienus, baudīt lielisku mūziku, kā arī novērtēt Gaujas ielejas krāšņumu.

Festivāla koncertos uzstāsies mūziķi no Gruzijas „Mgzavrebi”, kuri veiksmīgi savieno gruzīnu tautas mūziku ar mūsdienu skanējumu un daudzbalsīgās dziedāšanas tradīcijām, šarmantā Aija Vītoliņa un „Tango Sin Quinto” ar kaislīgo tango programmu, Ieva un Igo/Aivars Hermanis ar juteklisko programmu „Klusums starp mums”, vienīgie „nabagu blūza” izpildītāji Latvijā – jaunie un talantīgie „Rahu the Fool”, kā arī instrumentālās ģitārmūzikas meistari „Rihards Lībietis Orchestra” (Latvija).

Festivāla šefpavāri – Ēriks Dreibants no „Trīs pavāru restorāna”, Šota Mudžirišvili no gruzīnu restorāna „Alaverdi” un Dzintars Kristovskis no „Valmiermuižas alus virtuves” – maltītes no Latvijas produktiem lielākoties sagatavos uz griliem. Pavāri strādās uz improvizētām skatuvēm, kur katru viņu darbību varēs vērot festivāla apmeklētāji, vienlaikus piedaloties sarunās par un ap garšām, to niansēm un izpausmēm līdz pat vēlai naktij.

Tāpat pasākumā apmeklētāji varēs veldzēties ar „Valmiermuižas alu” un „Gardu muti” limonādēm vai izmeklētu vīnu piedāvājuma no universālveikala „Stockmann”, kā arī izbaudīt Siguldā dzimušā itāļu saldējuma „Bliss Gelato” izsmalcināto garšu nianses, izgaršot kafijas piedāvājumu „Melna Coffee” mobilajā kafijas bārā un uz kārā zoba likt Siguldas kūku darbnīcas „Mr.Biskvīts” izslavētās kūkas.

Pirmās 500 ieejas biļetes par 25 eiro „Biļešu servisa” tirdzniecības vietās pieejamas no 20.aprīļa plkst.10.00. Siguldas novada iedzīvotāja ID kartes īpašniekiem – 20% atlaide vienas biļetes iegādei.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi