×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-04-20
Veselības un sporta nedēļā aicina uz pavasara atklāšanas pārgājienu

Siguldas novada Veselības un sporta, kā arī Eiropas Jaunatnes nedēļas ietvaros, 30.aprīlī no plkst.11.00 līdz 16.00 notiks pavasara atklāšanas pārgājiens. Pārgājiena dalībniekiem būs iespēja pārbaudīt spēkus gan fiziskās, gan intelektuālās un izzinošās aktivitātēs.

Pārgājiena maršruts vedīs cauri gleznainākajām Siguldas ainavām, dodot iespēju apskatīt Svētku laukumu, Ķeizarskatu, Velnalas klintis, Kājnieku tiltu, Krimuldas muižu, Gūtmaņa alu, kā arī krāšņo Gaujas senleju. Maršruta garums būs aptuveni 15 kilometri, kuru veikšanai būs nepieciešamas aptuveni trīs stundas. Pārgājiens noslēgsies kempingā „Dainas", kur, kā jau labākajās pārgājienu tradīcijās, visus dalībniekus sagaidīs karsta, uz ugunskura gatavota, garda zupa.

Galamērķī Eiropas brīvprātīgā darba jaunieši: Mirela Botorogeanu no Rumānijas, Lucía De La Orden Martín no Spānijas, Élvio Sargo, Edna Loureiro un Virginia Dias no Portugāles, vadīs radošas darbnīcas, kurās būs jāpielieto kreatīva domāšana, kā arī drosme. Dalībniekiem būs iespēja apmeklēt slackline meistarklasi un dabas fitnesa darbnīcu.

Pārgājiena dalībniekiem būs iespēja piedalīties dažādās aktivitātēs un laimēt noderīgas, aizraujošas, interesantas un veselīgas balvas no Siguldas novada pašvaldības, „Fit Nation Latvia", Siguldas novada Jaunrades centra, „Eurodesk", „Poligon1" un „Apotheka".

Pārgājiena dalībniekiem vēlams ērts, sportisks apģērbs, par dzeramo ūdeni jāparūpējas pašiem, un, protams, līdzi ņemam lielisku garastāvokli!

Dalība pasākumā ir bez maksas!

 

Plašāka Veselības un sporta nedēļas programma pieejama šeit

Daļa no Siguldas novada Veselības un sporta nedēļas un Veselības dienas aktivitātēm tiek finansētas Eiropas Sociālā fonda projekta Nr.9.2.4.2/16/I/018 „Esi vesels Siguldas novadā!" ietvaros. 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi