×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-04-21
Uzsāk Eiropas Sociālā fonda projektu „Esi vesels Siguldas novadā!"

Siguldas novada pašvaldība  ir parakstījusi vienošanos ar Centrālo Finanšu un līgumu aģentūru par Siguldas novada pašvaldības Eiropas Sociālā fonda projekta Nr.9.2.4.2/16/I/018 Esi vesels Siguldas novadā!" īstenošanu Siguldas novadā. Projekts tiks īstenots trīs gadus un tā laikā norisināsies 1268 aktivitātes – pasākumi, lekcijas, nodarbības, nodarbību cikli un nometnes, kas būs pieejamas lielam skaitam novada iedzīvotāju, īpaši bērniem, senioriem, bezdarbniekiem, trūcīgajiem iedzīvotājiem un personām ar invaliditāti un lauku iedzīvotājiem.

Projekta mērķis ir sekmēt Siguldas novada iedzīvotāju veselības veicināšanas aktivitātes un slimību profilaksi, radot iedzīvotājiem iespēju iesaistīties veselību veicinošās, izglītojošās un slimību profilakses aktivitātēs un veicinot iedzīvotāju veselības paradumu maiņu. Projekta aktivitātes ietver veselību veicinošo un slimību profilakses pasākumu organizēšanu: Veselības un sporta nedēļas, regulāras iedzīvotāju fiziskās nodarbības dažādām mērķgrupām, nometnes, bērnu un jauniešu izglītošanu veselīga uztura, reproduktīvas veselības jautājumos un atkarību  mazināšanas jomā, kā arī garīgās veselības veicināšanas nodarbības. Projekta ietvaros maijā sertificētu treneru vadībā tiks uzsāktas iedzīvotāju fizisko aktivitāšu nodarbības Siguldā, Morē, Allažos un Jūdažos, kuras aptvers dažāda veida aktivitātes – nūjošanu, veselības soļošanu, vispārattīstošās fiziskās sagatavotības nodarbības, veselības vingrošanu, skriešanu, orientēšanos un ziemā arī distanču slēpošanu. Projekta ietvaros plānotas arī nodarbības iedzīvotājiem ar funkcionāliem traucējumiem, kuru ietvaros tiks organizētas nodarbības ar speciāli piemērotu vingrojumu un fizisko aktivitāšu kompleksu.

Kopējais plānotais projekta finansējums sasniedz 200 497 eiro, tai skaitā ESF finansējumu 170 422,45 eiro un valsts budžeta finansējumu – 30 074,55 eiro. Projekta aktivitātes tiks īstenotas līdz 2019.gada beigām.

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi