×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-04-21
Jauniešus aicina uz tikšanos ar „Jauno līderu koalīcijas” vadītāju

Siguldas novada jauniešu projekta „Domā domas domē” ietvaros 26.aprīlī plkst.16.00 notiks tikšanās, kuras laikā būs iespēja tikties ar „Jauno līderu koalīcijas” vadītāju un Latvijas Jaunatnes padomes izpilddirektore – Inesi Šubēvicu. Uz tikšanos ir aicināts ik viens jaunietis, kuram intresē apgūt ko jaunu.

Inesi Šubēvica vadīs „Progresa tikšanos”, kuras laikā jauniešiem būs iespēja uzzināt kā piesaistīt sponsorus saviem projektiem, jo ik vienam projektam ir nepieciešami līdzekļi tā realizēšanā. Lai veiksmīgi komunicētu ar sponsoriem, jauniešiem tiks mācīta arī pārliecināšanas māksla. Būs gan teorija, gan praktiski padomi, kā pareizi pārliecināt otru cilvēku. Jaunieši tikšanās laikā iegūs arī ieskatu sabiedrisko attiecību nozarē jeb komunikācijā, lai spētu novērtēt un realizēt veiksmīgu projekta informācijas plūsmu.

Neaizmirstat, ka projekta izskaņā, labākajiem, ir iespēja doties uz Eiropas Jauniešu parlamentu un Eiropas Parlamentu Briselē.

Projektu organizē Jauniešu iniciatīvu centrs „Mērķis” sadarbībā ar biedrību „Jaunatnes līderu koalīcija”. Projektu finansē Jaunatnes starptautisko programmu aģentūra Eiropas Savienības neformālās izglītības programmas „Erasmus+: Jaunatne darbībā” ietvaros.

Attēlu rezultāti vaicājumam “erasmus + logo”


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi