×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-04-27
Veselības dienā iespēja apmeklēt vēdiskās filozofijas pasniedzēja Uģa Kuģa lekciju

​29.aprīlī, plkst.11.30, Siguldas Sporta centrā Veselības dienas ietvaros notiks vēdiskās filozofijas pasniedzēja Uģa Kuģa lekcija „Veselīgu attiecību noslēpums”, kuru iespējams apmeklēt bez maksas.

Lekcijā pasniedzējs un vēdiskās psiholoģijas konsultants Uģis Kuģis dalīsies ar zināšanām par garīgo veselību, veselīgām attiecībām ģimenē un vēdiskajām gudrībām par to, kā saglabāt harmoniju vīrieša un sievietes attiecībās.

Jau ziņots, ka sestdien, 29.aprīlī, Siguldas novada pašvaldība organizē Veselības dienu, kuras laikā iespējams bez maksas apmeklēt ārstu konsultācijas un veikt veselības pārbaudes, piedalīties dažādās izglītojošās lekcijās un sportiskās aktivitātēs. Veselības diena norisinās Siguldas novada Veselības un sporta nedēļas ietvaros.

Pilna Veselības un sporta nedēļas programma pieejama šeit

Daļa no Siguldas novada Veselības un sporta nedēļas un Veselības dienas aktivitātēm tiek finansētas Eiropas Sociālā fonda projekta Nr.9.2.4.2/16/I/018 „Esi vesels Siguldas novadā!" ietvaros. 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi