×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-04-30
Laurenču sākumskolā aizvadīta Mākslas nakts

Piektdien, 28.aprīlī Laurenču sākumskolā tikās 3.līdz 6.klases skolēni, lai piedalītos tradicionālajā Mākslas naktī.

Šogad skolēni iepazina māksliniekus un to dažādību: kamēr 4.-6.klašu skolēni pēcpusdienā devās ekskursijā uz Latvijas Nacionālo mākslas muzeju, kļūstot par muzeja detektīviem, 3.klašu skolēni apmeklēja dažādas radošās darbnīcas skolas telpās. Pie skolēniem viesojās četri Siguldas novada mākslinieki – Zinaīda Ceske, Elmārs Gaigalnieks, Rudīte Kaša un Agita Zālīte, ļaujot skolēniem iepazīt papīra izgatavošanas mākslu, tāpat atklāt smilšu un māla iespējas mākslas darbu tapšanas procesā un kopā radīt lielformāta gleznas.

Vakara gaidītākais brīdis kā ierasts bija skolotāju mākslas darbu izsole. Vēlā vakara stunda tika aizvadīta patiešām spraigi, jo divu nedēļu garumā par labi paveiktiem uzdevumiem skolēniem bija izdevies sakrāt gandrīz 2 tūkstošus īpašo Mākslas nakts monētu. Kopumā izsolē tika pārdoti 38 skolotāju radīti mākslas darbi dažādās tehnikās.

Liels paldies visiem, kuri piedalījās un palīdzēja Mākslas nakts tapšanā! Īpašs paldies AS „Latvijas Valsts Meži” par sagādātajiem materiāliem un Laurenču sākumskolas Vecāku atbalsta biedrībai par finansiālo atbalstu!

 

Informāciju sagatavoja:
Vanesa Čeičiniece
Laurenču sākumskolas direktores vietniece audzināšanas darbā


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi