×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-05-02
Siguldas pagasta Pūtēju orķestris svin 50 gadu jubileju

Sestdien, 6.maijā, plkst.18.00 uz 50 gadu jubilejas koncertu „Re, kur muzikanti spēlē” Siguldas pagasta Kultūras namā ielūdz Siguldas pagasta pūtēju orķestris. Koncerta vadītāji Inguna Zirne un Jānis Puriņš.

Koncertā izskanēs gan pūtēju orķestru konkursā iekļautie skaņdarbi, gan visiem pazīstami skaņdarbi: marši, valši, svītas un romances. Koncertu papildinās īpašie viesi – solisti.

Par Siguldas pagasta pūtēju orķestra dibināšanas gadu tiek uzskatīts 1967.gads. Pirmais orķestra diriģents bija Jānis Paukšte (1967.-1975.). Viņu nomaina Dainis Prūsis (1975.-1995.). Tad seko divu gadu pārtraukums. 1997.gadā kolektīvs atsāk darbību Ginta Kalniņa vadībā. Ja kolektīvam šī ir 50 radošā darba sezona, tad diriģentam Gintim Kalniņam 20 gadu jubilejas sezona kopā ar šo kolektīvu.

Viņu ceļā ir bijusi veiksme, gudrība, draudzība, mīlestība, atzinība, labvēlība, pilnība, talants, izaicinājums, radošums, pārmaiņas un izaugsme, kas ir šī orķestra nebeidzamais virzītājspēks, jo tikai aizrautīgi nododoties tam, ko labi prot un spēj darīt ar patiesu prieku, ir iespējams ziedēt! Gaidot savu ziedēšanu zelta jubilejā, orķestra vīri ar lepnumu spodrina savus instrumentus, lai uzvelkot savus ievu baltuma kreklus ar lepnumu balsī varētu skaļi teikt – „Re, kur muzikanti spēlē!”

Ieeja – bez maksas


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi