×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-05-02
23.maijā – iespēja bez maksas nodot lielgabarīta atkritumus

23.maijā no plkst.14.00 līdz 18.00 šķiroto atkritumu pieņemšanas laukumā Siguldā, „Zemdegās” notiks lielgabarīta un bioloģiski noārdāmo atkritumu savākšanas akcija, kuras laikā bez maksas varēs nodot liela izmēra atkritumus – dīvānus, skapjus, krēslus u.c., kā arī bioloģiski noārdāmos atkritumus – augļus, dārzeņus, jauktos dārza atkritumus, lapas, zāli un zarus.

SIA “Jumis” atgādina, ka lielgabarīta atkritumus bez maksas var nodot tikai Siguldas novada iedzīvotāji, uzrādot Siguldas novadā deklarētā iedzīvotāja ID karti vai izziņu par deklarēto dzīvesvietu. Šāds apliecinājums nepieciešams arī privātpersonām, kas bez maksas vēlēsies nodot auto riepas.

Joprojām šķiroto atkritumu pieņemšanas laukumā bez maksas var nodot papīru (makulatūru), kartonu, tetrapakas, PET pudeles, polietilēnu, pudeļu stiklu, logu stiklu, metālu, baterijas, akumulatorus, luminiscētās spuldzes un nolietotās elektropreces (neizjauktā veidā ar visām komponentēm). Zemnieki un lauksaimnieki aicināti bez maksas nodot lauksaimniecības plēvi, minerālmēslu maisus, dārzniecībā izmantoto plēvi, lopbarības ietinamo plēvi un sietus, kā arī plastmasas kannas. Par samaksu – 15.00 EUR/m3, tiek pieņemti būvgruži .

Plašāka informācija pieejama SIA „Jumis” pa tālruni 26112288  vai rakstot e-pastu info@jumis.lv.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi