×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-05-02
„Domā domas domē” ietvaros jauniešus aicina uz semināru par vēlēšanām

Rīt, 3.maijā, plkst.16.00 jauniešu iniciatīvu centrā „Mērķis” biedrības „Jaunatnes līderu koalīcija” vadītāja un Latvijas Jaunatnes padomes Projektu programmas direktore Inese Šubēvica vadīs semināru Siguldas novada jauniešiem „Vēlies vēlēt”, kas notiks projekta „Domā domas domē” ietvaros.

Ar jauniešiem tiks pārrunāts par nepieciešamību piedalīties vēlēšanās, kā norisinās vēlēšanas un par vēlēšanu nozīmīgumu, kā arī par rezultātiem pēc vēlēšanām.

Pēc semināra notiks plašāka diskusija „Mana pašvaldība”, kurā tiks runāts par to, ko paši jaunieši vēlas redzēt maināmies nākamos piecus gadus Siguldas novadā, runās par jauniešu lomu pašvaldību darbā, par iniciatīvu veidot Jauniešu domi un citiem aktuāliem jautājumiem.

Šī semināra laikā būs dažādi praktiski un komandu uzdevumi, tāpēc aicinām jauniešus ģērbties ērti, lai varētu veikt visus uzdevumus. Kā arī aicinām ikvienu jaunieti 10.maijā uz debatēm „Quo Tu domā?”, par Jauniešu domes izveidi Siguldas novadā.

Atgādinām, ka projekta izskaņā labākajiem būs iespēja doties uz Eiropas Jauniešu parlamentu un Eiropas Parlamentu Briselē.

Projektu organizē Jauniešu iniciatīvu centrs „Mērķis” sadarbībā ar biedrību „Jaunatnes līderu koalīcija”. Projektu finansē Jaunatnes starptautisko programmu aģentūra Eiropas Savienības neformālās izglītības programmas „Erasmus+: Jaunatne darbībā” ietvaros.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi