×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-05-03
Turpinās balsojums „Siguldiešu 10 mīlētākie uzņēmumi 2017”

Maija nogalē – no 26. līdz 28.maijam – ar plašu un aizraujošu programmu tiks svinēti Siguldas novada svētki „Siguldai 810. Mūsu uzvaras”. Svētku ietvaros līdz 25.maijam iedzīvotāji aicināti piedalīties akcijā „Siguldieši balso, siguldieši svin”, kuras laikā noskaidros novadnieku 10 iecienītākos uzņēmumus 2017.gadā.

Arī šogad līdz 25.maijam par jebkuru pirkumu ar Siguldas novada iedzīvotāja ID karti sadarbības partneru veikalos un pakalpojumu sniegšanas vietās tiek izsniegts balsošanas žetons. Ar šo žetonu katru dienu no plkst.8.00 līdz 22.00 tirdzniecības centrā „Šokolāde” var nobalsot par savu iecienītāko uzņēmumu. Balsošanas žetoni tiks pieņemti līdz 25.maija plkst.22.00.

Balsojuma „Siguldiešu 10 mīlētākie uzņēmumi 2017” uzvarētāji tiks paziņoti 26.maijā, Siguldas novada iedzīvotāju ID karšu sešu gadu jubilejas naktī ap plkst.21.00.

Siguldas novada svētkos „Siguldai 810. Mūsu uzvaras.” ieplānota aizraujoša pasākumu programma, jau par tradīciju kļuvušus pasākumus papildinot ar pārsteidzošiem un vēl nebijušiem jaunumiem.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi