×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-05-08
Regbija klubs „Sigulda” produktīvi uzsācis sezonu

Aprīļa beigās ar dalību starptautiskā turnīrā Īrijā 2017.gada regbiju sezonu sāka regbija klubs (RK) „Sigulda”, kura spēlētāji šosezon startēs visās nozīmīgākajās Latvijas regbija sacensībās.

Sezonai komanda sāka gatavoties jau laicīgi – pērnā gada novembrī, treniņus vadot diviem no Latvijā labākajiem treneriem Arvim Pileniekam un Kristapam Staņam. Ar viņu abu vadītajiem klubiem – attiecīgi LLU un RK „Fēnikss” – sadarbība rit jau ne pirmo gadu, taču šosezon tā būs ciešāka, nekā citus gadus.  Pateicoties kluba atbalstītājiem SIA „Graanul Pellets”, komanda visu starpsezonu varēja trenēties Allažu sporta centrā.

29.–30.aprīlī RK „Sigulda” piedzīvoja savu starptautisko debiju, kad Īrijā piedalījās vienā no Eiropas lielākajiem regbija 7 turnīriem „Heineken Kinsale Sevens”. Turnīrs notika 29.reizi un tajā startēja vairāk nekā 100 komandas, kas bija sadalītas trijos meistarības līmeņos. RK „Sigulda” startēja amatieru jeb „Social” grupā, kas bija pati masveidīgā – vīru konkurencē sacentās 52 komandas, kas bija sadalītas 13 apakšgrupās.

Turnīra pirmajā dienā RK „Sigulda” spēlēja neizšķirti ar grupas uzvarētāju „Baa Baa’s” (12:12) un piekāpās „Ethiopian Airlines” (7:20) un „Skibbereen RFC” (10:22). Otrajā dienā bija izslēgšanas spēles  - labākās komandas pēc pirmās dienas turpināja cīņu par kausu, bet pārējās – par šķīvi. RK „Sigulda” turnīrs beidzās pret „Babylonian Lust”. Lai arī mača pirmajā puslaikā izdevās iekrāt 12 punktu pārsvaru, spēles beigās virsroku guva vairāk pieredzējušie īri (24:36). 

4.maijā Latvijas kausa izcīņā regbijā 7, kas notika Baldonē, RK „Sigulda” atkārtoja savu līdz šim labāko sasniegumu kausa izcīņās, izcīnot dalītu septīto vietu. Trīs dienas vēlāk Latvijas čempionāta pirmajā kārtā komanda „LLU/Sigulda” ierindojās astotajā vietā. Atlikušās divas Latvijas čempionāta kārtas notiks jūlijā – medaļnieki tiks noskaidroti trīs turnīru summā.

14.maijā Ropažos gaidāms Latvijas čempionāta pirmās līgas sezonas atklāšana regbijā 7. Šajās sacensībās trenera Kristapa Staņas vadītajā „Beverīna/Sigulda” komandā tiks galvenokārt iespēlēti regbisti, kas treniņus uzsākuši nesen un vēl nevar lepoties ar lielu sacensību pieredzi. Kopumā pirmajā līgā šosezon paredzēti pieci posmi, un viens no tiem 16.jūlijā būs Siguldas kausa izcīņa.

RK „Sigulda” spēlētāji šosezon piedalīsies arī Latvijas čempionātā klasiskajā regbijā, kopā ar LLU komandas regbistiem pastiprinot RK „Fēnikss” komandu. Pirmā Latvijas čempionāta spēle 12. maijā, plkst. 19:00, Upesciema stadionā. Pretinieki – Latvijas čempionvienība „Livonia/Garkalne”.

Sīkāku informāciju par visām kluba aktivitātēm un kontaktinformāciju treniņiem var atrast kluba „Facebook” lapā

Informāciju sagatavoja:
Regbija klubs „Sigulda” 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi