×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-05-08
Pavasara koncerts Siguldas pilsētas vidusskolā

3.maijā Siguldas pilsētas vidusskolā norisinājās Pavasara koncerts ar skolēnu un pedagogu priekšnesumiem.

Koncertā ar krāsainiem un krāšņiem priekšnesumiem uzstājās skolas 3.–4.klašu koris, 5.–7.klašu koris, 1., 4., 7.–9.klašu ansambļi, deju kolektīvs „Vizbulīte”, skolniece Paula Leimane (2.klase) stāstīja Imanta Ziedoņa „Dzelteno pasaku”, bet dāvāt prieku aicināja Kristīne Censone no 7.klases. Atraktīvu priekšnesumu, kas skatītājos izraisīja smaidu, sniedza 9.a klase, kura uzstājās ar „Koru karu" priekšnesumu – grupas „Boney M” dziesmu „Daddy cool”. Tomēr lielākais pārsteigums skolēniem un viņu vecākiem bija īpaši izveidotais skolotāju koris ar dziesmu „Krāsaini sapņi”. To visu izdzīvot palīdzēja Mākslinieks (Jurģis Lubarts, 9.klase) un Pavasara Pērkons (Niks Balinskis, 12.klase). Pirms un pēc koncerta ikviens varēja aplūkot krāsainos un radošos bērnu mākslas darbus.

Paldies atraktīvajiem skolēniem, jaukajai publikai un skolotājām Līgai Trupavniecei, Ingai Ozoliņai, Indrai Ozoliņai, Egitai Gaigalniecei, Rudītei Kašai, Indrai Blauai, Aivai Cvetkovai un Zanei Putniņai.

Informāciju sagatavoja:
Vineta Šķestere-Buka


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi