×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-05-08
Sabojāti vairāki bērnu rotaļu laukumi

​Līdz ar silto laiku, šogad jau vairākkārt sabojāti rotaļu elementi Siguldas rotaļu laukumos. Maija sākumā Raiņa parka rotaļu laukumā salauzti vairāki rotaļu un aktīvās atpūtas elementi – atsperes šūpoles, slīdkalniņš, tikko renovētais āra trenažieris, turklāt vairāku šo elementu remontdarbi šopavasar veikti jau vairākas reizes. Savukārt Jaunatnes ielas rotaļu laukumiņā demontētas šūpoles, jo tām radītie bojājumi vairs nebija novēršami – šūpoles tiks atkal uzstādītas pēc vispārējas atjaunošanas. Pašvaldības speciālisti Maija brīvdienās operatīvi reaģēja uz iedzīvotāju sniegto informāciju par rotaļu elementu bojājumiem laukumiņos un tos novērsa. Pastiprinātas patruļas vakara stundās rotaļu laukumiņos uzdots veikt arī Pašvaldības policijai.

Jau ziņots, ka Siguldas novada pašvaldība maijā Siguldas rotaļu laukumiņos plāno uzstādīt vairākus jaunus rotaļu elementus. Jēkaba laukumā tiks veikta rotaļu kompleksa, rotaļu vilcieniņa un šūpoļu – balansiera nomaiņa. Savukārt Raiņa parka bērnu laukumā jauni elementi tiks uzstādīti katrai vecuma grupai paredzētajā spēļu laukumiņā. Mazuļu laukumā būs jauna smilšu kaste, slīdkalniņš un divu veidu šūpoles, ka arī rotaļu auto. Bērnu no 5 līdz 12 gadu vecumam laukumā tiks uzstādīts rotaļu komplekss ar slīdkalniņiem, šķēršļu joslām un citiem vingrošanas rīkiem, kā arī jaunas šūpoles un karuselis. Jauniešiem domātajā atpūtas zonā tiks uzstādīts ielu vingrošanas rīku komplekss. Tāpat ņemot vērā jauniešu ierosinājumus, Raiņa parka skeitrampu laukumā uzstādīts jauns skeitrampas elements. Savukārt pēc kapitālā remonta jau pieejami āra trenažieri pieaugušajiem.

Visos pašvaldībai piederošajos bērnu rotaļu laukumos jau kopš pavasara tiek veikti remontdarbi, lai tie būtu mazajiem novadniekiem droši un vizuāli pievilcīgi. Rotaļu laukumos tiek demontētas nolietotās un neatjaunojamās rotaļu iekārtas. Diemžēl demolēti un bojāti tiek arī tie elementi, kas nesen atjaunoti – tas prasa papildu neplānotus remontdarbus un finanšu līdzekļus.

Remontdarbus un jaunu elementu uzstādīšanu visos pašvaldības bērnu rotaļu laukumos plānots pabeigt līdz maija beigām, bet sarežģītākie rotaļu kompleksi tiks uzstādīti jūnija sākumā.

Siguldas novada pašvaldība aicina iedzīvotājus pret rotaļu elementiem izturēties saudzīgi. Tāpat aicinām iedzīvotājus iesaistīties bērnu rotaļu laukumu infrastruktūras uzlabošanas darbos, ziņojot par konstatētiem bojājumiem un defektiem, kā arī sniedzot ierosinājumus par nepieciešamo infrastruktūras pilnveidi, rakstot uz e-pastu dita.laure@sigulda.lv, vai zvanot uz tālruni 67800952.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi