×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-05-08
Siguldiešiem godalgas Baltijā lielākajā džudo turnīrā

No 6.līdz 7.maijam Rīgā norisinājās Baltijā vērienīgākais džudo turnīrs „Kyodai 2017”, kurā startēja 915 dalībnieki no 63 džudo klubiem no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Krievijas, Beļģijas, Vācijas, Kirgizstānas, Polijas, Baltkrievijas, Somijas, Austrijas, Nīderlandes, Bosnijas un Hercegovinas.

Siguldas džudo klubu pārstāvēja deviņi sportisti. Labas cīņas parādīja Maksims Bulajevs, kurš U12 vecuma grupā, uzvarot trīs cīņas, iekļuva finālā, taču cīņā par zeltu piekāpās sportistam no Alūksnes, paliekot otrajā vietā. Zeltu uz mājām atveda U18 vecuma grupas dalībnieks Renārs Hans, kurš guva trīs uzvaras un kāpa uz augstākā goda pjedestāla. Sacensībās vēl startēja Rihards Krauze U10 vecuma grupā. Viņam trīs uzvaras šajās sacensībās ļāva ieņemt septīto vietu. Sacensībās startēja arī Bruno Gailāns, Patriks Gailāns, Daniela Petrova, Oskars Seņkans, Klāvs Ķirsons un Edgars Radionovs.

Šajā turnīrā medaļas pasniedza dažādu valstu Eiropas un Pasaules čempionātu, kā arī Olimpisko spēļu godalgotu vietu ieguvēji, kas deva stimulu un iedvesmu jaunajiem sportistiem.

Informāciju sagatavoja:
Džudo kluba „Sigulda” vadītājs
Ivo Alksnis


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi