×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 23. aprīlis
Šodien sveicam: Jurģis, Juris, Georgs
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-05-09
Siguldiešiem panākumi kartinga sacensībās

​6.maijā Siguldas novada Jaunrades centra Motodarbnīcas pulciņš piedalījās pirmajās šā gada kartinga sezonas sacensības – Latvijas Kartinga atklātajā čempionātā un „Pro-Kart” kausa pirmajā posmā Madonas trasē. Skolotāja Dzintara Vilciņa vadībā startēja trīs Siguldas kartingi.

Visi braucēji startēja atbilstoši tehniskajai sagatavotībai un iekļuva finālā. Ar SIA „Latvijas Mobilais Telefons” dāvināto jauno kartingu kā pilots startēja Roberts Klinsons, viņa mehāniķis bija Gints Britiks. Desmitgadīgais Miķelis Brūka ar mehāniķi Emīlu Brūku (tēvu) savā kategorijā ieguva piekto vietu. Trīspadsmitgadīgais Markuss Soste un viņa mehāniķis Ernests Ādamsons ar pašrocīgi salikto kartingu ieguva sesto vietu. Siguldas komanda ieguva pirmo pieredzi šāda līmeņa sacensībās.

Jau 20.maijā notiks sacensību otrais posms Sporta klubā „333” Ropažos. 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi